Uutta Guns N’ Roses -musiikkia on ”luvassa aivan lähipäivinä”, väittää yhtyeen lavateknikko

15.7.2023 21:36

Guns N’ Rosesin pitkäaikainen lavateknikko Tom Mayhue kertoo kiintoisaa tarinaa kaikille yhtyeeltä uutta musiikkia vartoville. Miehen mukaan uutta singleä on nimittäin odotettavissa aivan ”lähiaikoina”.

Aihe nousi esiin kun Mayhue tarinoi pariisilaisyleisölle vuodesta 1988 alkaneesta historiastaan yhtyeen kanssa.

”Olen ollut bändin matkassa ikuisuuden, ja valmistaudumme juuri paketoimaan tämän osan Guns N’ Rosesin Euroopan-kiertueesta”, Mayhue sanoo ja lisää, että Pohjois-Amerikan osuus päättyy lokakuun puolessavälissä. ”Tiedän, että bändi aikoo alkaa työstää uutta musiikkia, heillä on sitä jo valmiiksi äänitettynä. Joten uutta Guns N’ Roses -musiikkia on luvassa hyvin pian. Itse asiassa he yrittävät saada uuden sinkun ulos tässä aivan lähipäivinä, joten saatatte kuulla jotain jo hyvin, hyvin pian.”

Axl Rose ja Slash bongattiin hiljattain norjalaisstudiosta, jossa kaksikko oli tarkistamassa ”uusia miksauksia”. Lisäksi aivan vastikään saimme ihmeteltäväksemme Instagram-tarinan, jossa vilahtaa kahden aiemmin julkaisemattoman kappaleen nimet.

Mayhue sanoo työstetyn materiaalin tuovan mieleen Appetite for Destructionin.

”Se on paljon enemmän Appetite-tyylistä”, Mayhue sanoo. ”Heillä oli paljon biisejä kun he menivät alunperin äänittämään Appetite for Destructionia, luullakseni he nauhoittivat jotain 29 biisiä. Joten on olemassa paljon ensimmäiseltä levyltä yli jäänyttä musiikkia.”

Alla Valérie Coclinin Facebook-julkaisu, jolta löytyy videoita Mayhuen kommenteista.

Lisää luettavaa