Vain muutaman soinnun tähden! Haussa ramopunk-biisi ja Suomen paskin bändi

20.3.2014 21:17

Kahdeksansissa Ramoviisuissa haetaan jälleen vuoden parasta uutta ramopunk-henkistä kappaletta. Kilpailuun voi osallistua maaliskuun viimeiseen päivään kello 23.59 asti. Säännöt ja muuta lisäinfoa löytyy täältä.

Ramoviisutuomariston muodostavat levymoguli Epe Helenius, tuottaja ja äänittäjä Mikko Karmila, Pojat- ja Ypö-Viis -kokoonpanoista tuttu muusikko Miika Söderholm sekä faniedustaja Minna Wallenius.

Voittajalle on luvassa mallikkaat palkinnot: porilainen Killer Records julkaisee voittokappaleen ja Ramopunk.com -kannatusyhdistys palkitsee voittajan stipendillä.

Kilpailun ylituomariportaassa on tapahtunut henkilövaihdos, sillä jatkossa vastuuta yhdessä Hartza Miettisen kanssa kantaa Arttu ”Archie” Patolahti, joka on tuttu muun muassa LPRHC Festin ja Tänäänkin menee hyvin! –klubin taustalta. Tapahtuman suojelijana ja juontajana toimii tuttuun tapaan Rehtoreista ja Ne Luumäistä tuttu Heko.

Ramoviisujen finaali käydään Helsingin Semifinal-klubilla perjantaina 16. toukokuuta. Viisufinalistien lisäksi lavalla nähdään myös muita esiintyjiä.

Samaan aikaan toisaalla haetaan Suomen paskinta bändiä. Toimittaja Tero Lietteen ja punk-asiantuntija Vesa Häklin johtama tuomaristo valitsee toukokuussa armaan kotimaamme surkeimman yhtyeen.

Palkintona on keikka Helsingin Sture21:ssä sekä tuotepalkintoja. Finaali käydään Sture21:ssä toukokuun viimeisenä päivänä, jolloin kuusi surkeinta ehdokasta pääsevät ottamaan mittaa toisistaan. Lisätietoa kisasta Rumban nettisivuilta.

Lisää luettavaa