Väkivaltainen välikohtaus punkbändin keikalla – laulaja-basisti tappeli verisesti katsojan kanssa

17.3.2019 17:21

Yhdysvaltalaisen kelttipunk-poppoo Dropkick Murphysin perjantainen keikka Bostonin House of Bluesissa yltyi veriseksi.

Orkesterin laulaja-basisti Ken Casey ajautui kesken keikan yllättäen nyrkkirysyyn katsojan kanssa. TMZ:n ensimmäisten raporttien mukaan Casey ojensi mikin katsojalle, joka kuitenkin kieltäytyi luovuttamasta sitä takaisin. Miehet päätyivät vääntämään mikistä sen verran rajusti, että Casey sai vertavuotavan haavan ennen kuin hänet saatiin vedettyä takaisin lavalle. Välikohtaus ei kuitenkaan päättynyt tähän, sillä Casey syöksyi miehen kimppuun vielä uudemmankin kerran. Lopulta katsoja poistettiin paikalta ja keikka sai jatkua normaalisti.

Myöhemmin yhtyeen edustaja kertoi TMZ:lle, että kyseinen katsoja oli huitonut kyynärpäällään naisia kasvoihin, jolloin Casey yritti saada miestä rauhoittumaan aiemmin kuvailluin seurauksin.

”Olemme tehneet tätä jo vuosikausia”, yhtyeen nokkamies Al Barr kommentoi rytäkkää faneille. ”Oltuani mukana 21 vuotta, tässä ei ole mitään uutta. En ole nähnyt aiemmin vanhan herran vuotavan verta, mutta uutta tämä ei ole. Kun me kutsumme teidät katsomaan keikkaamme, se on kuin kutsuisimme teidät kotiimme, ja kun joku käyttäytyy epäkunnioittavasti meitä kohtaan, se on sama kuin he halveksisivat meitä kotonamme. Tämä on meidän kämppämme!”

Lisää luettavaa