Vanha kunnon Yngwie Malmsteen tiluttaa jälleen! Ensimmäinen maistiainen tulevalta albumilta tarkistettavissa

Steve C. Mitchell/ European Pressphoto Agency EPA/AOP

Kaikkien kitaratiluttajien isä, poika ja pyhä henki Yngwie Malmsteen julkaisee Parabellum-nimeä kantavan albumin 23. heinäkuuta.

Ensimmäisenä maistiaisena tulevasta tarjoillaan Wolves at the Door -single, jonka lyriikkavideon voit tarkastaa tuosta alempaa.

”Yritän aina puskea itseäni eteenpäin jokaisella tekemälläni levyllä ja yrittää asioita, jotka ovat äärimmäisempiä kuin aiemmat”, Ynkkä kertoo. ”Se mikä tällä kertaa auttoi, oli se, että en voinut olla tien päällä pandemian takia. Se tarkoitti sitä, että saatoin viettää paljon enemmän aikaa studiossa niin sävellys- kuin nauhoituspuuhissakin. Olen yleensä aina rundilla, ja se on mahtavaa, mutta minulla ei ole ollut mahdollisuutta käyttää paljoa aikaa uuden musiikin luomiseen viimeiseen reiluun 20 vuoteen. Yhtäkkiä minulle ei ollutkaan paineita sillä rintamalla. Ja minusta tuntuu, että albumi hyötyi siitä valtavasti.”

Wolves at the Doorille on annosteltu Malmsteenille niin kovin tuttuja Paganini-vaikutteita oikein runsaammalla kädellä.

”Se on juttu, jota tykkään tehdä”, Yngwie toteaa. ”Se on minun tapani kunnioittaa häntä. Ja tässä se toimii biisin kanssa todella hyvin.”