Vanhojen hittien kimpussa: näin lähtee KK Downingilta Judas Priestin tuotanto nykyään

4.11.2019 08:57

Jos ysäriveteraanit jaksavat vielä odottaa Max Cavaleraa takaisin Sepulturaan, kasarin kasvatit kaipailevat KK Downingia takaisin Judas Priestiin. Rocka Rolla -debyyttilevystä (1974) asti Priestissä soittanut ja vuonna 2011 yhtyeen rivistöstä poistunut Downing on pitänyt viime aikoina meteliä siitä, että hän voisi olla halukas palaamaan orkesteriin, mutta Rob Halford ja kumppanit ovat pitäytyneet mieluummin Richie Faulknerissa. Hyvinhän Faulkner on tonttinsa hoitanut, ei siinä mitään.

Kun paikkaa oikeassa Judas Priestissä ei ole herunut, Downing on pistänyt pystyyn eräänlaisen varjo-Priestin, jossa hän esittää bändin vanhoja klassikkoja muiden orkesterissa aikaisemmin vaikuttaneiden muusikoiden kanssa. Downingin rinnalla soittavat rumpali Les Binks ja laulaja Tim ”Ripper” Owens, ja kokoonpanoa on vahvistettu vielä Megadethista tutulla David Ellefsonilla sekä kitaristi A.J. Millsillä.

Ryhmä esiintyi sunnuntaina 3. marraskuuta Ison-Britannian Wolverhamptonissa, ja Blabbermouth nosti esille fanien paikan päältä nappaamia videoita. Katso kaksi havaintoesimerkkiä alapuolelta ja loput sitten Blabberin sivuilta, jos kiinnostelee. Katsotaan, miten Downingin ja Priestin saaga jatkuu – kitaristiparalla on tiettävästi riittänyt viime vuosina rahaongelmia, joten reunion epäilemättä kelpaisi.

Lisää luettavaa