Varkaat olivat vähällä viedä kiertueella olleen death metal -yhtye Archspiren kamat – Rumpali pelasti tilanteen sattumalta

Spencer Prewett oli oikeassa paikassa oikeaan aikaan.
25.4.2022 18:38

Kanadalainen death metal -yhtye Archspire oli todella lähellä joutua röyhkeiden pitkäkyntisten uhriksi Teksasin Austinissa, mutta bändin onneksi yhtyeen rumpali Spencer Prewett oli sattumalta oikeaan aikaan oikeassa paikassa. Yhtye kertoi läheltä piti -tilanteesta some-kanavissaan. Asiasta uutisoi Metal Injection.

”Joku yritti viedä peräkärrymme viime yönä! Pakumme oli parkissa hotellin parkkialueella, kun kaksi kuormuria tuli paikalle ja peräkärryämme yritettiin irrottaa pakettiautomme perästä. Onneksi rumpalimme Spencer nukkui tavaratilassa, heräsi ja säikäytti rosvot käpälämäkeen. Oli todella lähellä, että koko kiertuekalustomme sisältäen oheistuotteet, soittokamat, vaatteet, olisi varastettu”, yhtye raportoi.

Vastaavia ikäviä uutisia kantautuu aina välillä maailmalta ja useimmiten niillä ei ole yhtä onnellinen loppu kuin nyt Archspiren tapauksessa. Esimerkiksi Fleshgod Apocalypse joutui muutama vuosi takaperin pitkäkyntisten uhriksi Euroopan-kiertueellaan Göteborgissa ja varkaiden matkaan lähti käytännössä yhtyeen koko kiertuekalusto. Fleshgod Apocalypse -leiristä käytiinkin kommentoimassa Archspiren julkaisun kommenttikenttään, että ”kunpa Spencer olisi ollut matkassamme neljä vuotta sitten”.

Archspire pääsee siis onnellisesti jatkamaan Pohjois-Amerikan-kiertuettaan, jolla yhtyeen matkakumppanina ovat Entheos, Inferi ja Vulvodynia.

Lisää luettavaa