Varmistus saatiin: Guns N’ Roses tulee Suomeen ja lipunmyynti alkaa pian

Nyt se on varmaa: Axl, Slash ja Duff saapuvat Hämeenlinnaan heinäkuun ensimmäisenä päivänä. Lipunmyynti alkaa jo tällä viikolla.
5.12.2016 13:00

Viime viikolla liikkuneet vahvat huhut sekä viikonloppuna kaupunkeihin ilmestyneet mainostaulut ovat saaneet vihdoinkin virallisen vahvistuksen: Guns N’ Roses esiintyy Hämeenlinnassa Kantolan tapahtumapuistossa lauantaina 1.7.2017.

Paljon spekuloidun keikan on nyt varmistanut tapahtuman järjestäjä Live Nation.

Ja sitten se tieto mitä olette sormet syyhyten odottaneet: liput tulevat myyntiin perjantaina 9.12. klo 9. Kantolaan sopii paljon jengiä, mutta siitä huolimatta suosittelemme olemaan valppaana Ticketmasterin lippukaupassa heti perjantaiaamusta. Peruslippu Kantolan-keikalle kustantaa 89,50 euroa, ja lisäksi on saatavilla 129,50 euron arvoisia Golden Circle -lippuja.

Axlin, Slashin ja Duffin todella kauan odotettu yhdistyminen Guns N’ Rosesin alla (hehän eivät olleet esiintyneet yhdessä vuoden 1993 jälkeen) on ollut valtava menestys. Heidän lisäkseen nykykokoonpanoon kuuluvat Use Your Illusion -levyilläkin soittanut Dizzy Reed (koskettimet) sekä Richard Fortus (kitara), Frank Ferrer (rummut) ja Melissa Reese (koskettimet).

Homma starttasi puoli vuotta sitten (Soundin keikkaraportti Las Vegasista luettavissa täällä), ja sen jälkeen Not In This Lifetime -kiertue on rundannut Amerikassa jättiyleisöille netoten hurjia summia. Lippuja on myyty yhteensä jo pari miljoonaa!

Nyt on vuorossa siis Euroopan-kiertue, joka käynnistyy Dublinista ja jatkaa siitä 18 eurooppalaiskaupunkiin.

Tapahtuman nettisivut: www.gnrfinland.fi
Facebook-tapahtuma löytyy täältä

Tässä vähän esimakua siitä, miten hienosti bändillä homma toimii nykyisin:

Soundi toimii keikan yhteistyökumppanina

Lisää luettavaa