Verta ja suolia tarjoilee 30-vuotias Kumikameli – Luvassa yhteisjuhlat J.M.K.E:n kanssa

Kyrpälauma täyttää pyöreitä!
27.4.2016 08:32

Joksenkin uskomattomaan 30 vuoden ikään ehtinyt Kumikameli julkaisee 6.5. Verta ja suolia -nimisen studioalbumin. Voimme jo paljastaa teille että parin pyöräytyksen perusteella kyseessä on pirun hyvä levy, eivätkä biisien nimet kuten Tärähtäneet ja epäselvät, Väkivalta OK! tai Vanhat valkeat miehet todellakaan petä odotuksia.

Meidän ei kannata jäädä tänne käyköön todistusaineistosta:

– Kväkäkää! Kyrpälauma täyttää 30 vuotta 13.11.2016! Mietittiin jotta olisi hienoa jos lopettaisi koko bändin samana päivänä, hävittäisi webbisivut ja Facebook-profiiliit, Instagramit, Bandcampit, Soundcloudit, sähköpostiosoitteet, tyhjentäisi Wikitkin, vaan nyt on niin mukavata ettei taida raaskia!, kommentoi Teppo Koponen.

Verta ja suolia on nimestään huolimatta älyttömän nätti, lempeä ja lämmin kokonaisuus jonka teksteissä ei juurikaan kiroilla tahi muutenkaan suhtauduta negatiivisesti tahi sarkastisestikaan henkilökohtaiseen, kansalliseen tahi kansainväliseenkään nykytilanteeseen. Kappaleiden soitannolliset osuudet ovat musikaalisia ja herkästi helkkyviä.

Pyöreitä vuosia Kumikameli juhlistaa etelänaapurimme Viron punk-ylpeyden, myöskin 30-vuotiaan J.M.K.E:n kanssa tehtävällä kiertueella.

12.5. Virgin Oil, Helsinki (w/ J.M.K.E.)
13.5. Rockstars, Tallinna (w/ J.M.K.E.)
14.5. Rock`n Roll Heaven, Tartto (w/ J.M.K.E.)
27.5. Yo-talo, Tampere (w/ J.M.K.E.)
28.5. Gong, Turku (w/ AOM, J.M.K.E.)
17.6. Henrys Pub, Kuopio (w/ AOM, J.M.K.E.)
18.6. Suistoklubi, Hämeenlinna (w/ AOM, J.M.K.E.)
15.7. Ilosaarirock, Töminä

Lisää luettavaa