Verta, veitsiä ja natseja – tarkasta aamun ratoksi kuusi sivua iloista, taatusti lapsille sopimatonta Slayer-sarjakuvaa

Dark Horse -kustantamo julkaisee 25. tammikuuta ensimmäisen osan suunnitellusta Slayer-sarjakuvasta. Tämä varsin slayermainen projekti julkistettiin viime kesänä ja aiheesta on tiputeltu lisäinfoa pitkin viime vuotta, ja nyt yleisö pääsee tutustumaan sarjikseen kunnolla.

Metalocalypse-animaatiosarjasta tutun Jon Schneppin kirjoittama ja Guiu Vilanovan kuvittama Slayer: Repentless jatkaa Slayerin viimeisimmän levyn myötä julkaistuista musiikkivideoista tutun silmälappumiehen tarinaa. Ilmeisesti veritöihin erikoistunut kaveri on aikaisemmin kuulunut natsijärjestöön ja parantanut myöhemmin tapansa, ja tummaihoisen vaimonsa surman jälkeen mies lahtaa vihollisia oikealta ja vasemmalta. Tietysti.

Rolling Stone sai esitellä yleisölle kuusi sivua tulevasta sarjakuvasta ennakkoon, joten vieraile heidän sivuillaan katsomassa, millaista aikuisille suunnattua meininkiä on tulossa. Alempaa voit katsoa yhtä lailla aikuisille suunnatut musiikkivideot, joiden tarinaa sarjakuva syventää. Sitten odotellaan, mitä se Slayer seuraavaksi musiikkirintamalla keksii.