Kauniin arkinen kuvitus maagiseen musiikkiin – Ensinäytössä M-video Miljoonatalon lapset

Miljoonatalojen asukkaille vapaus odottaa muutaman korttelin päässä.
1.3.2018 09:23

Viime vuonna debyyttialbumillaan laajaa ja syvää ihastusta herättänyt M jatkaa matkaansa omalaatuisten tunnelmien parissa myös tänä vuonna. Viime viikolla Minja Kosken ja Miikka Ahlmanin johtama yhtye julkaisi uuden Miljoonatalon lapset -kappaleen, jonka musiikkivideo saa nyt ensiesityksensä Soundissa.

Antti Sepposen ja Minja Kosken ohjaama video tuntuu kotoisan tutulta kaikille kerrostalolähiöissä lapsuutensa viettäneille, ja on täydellinen kuvitus Kosken tekstille: ”Hiekkalaatikolla pari räkänokkaa rakentaa pilvilinnoja.” Videon arkinen kuvasto tekee myös tehokkaan kontrastin M:n musiikin mystiselle tunnelmalle. Hieno kokonaisuus.

– Tässä pihapiirissä jokaiselle merkittävälle henkilölle on annettu lisänimi. Lisänimen saaneista useimmille nauretaan, mutta joillekin ei. Muutaman korttelin päästä kuvaan astuu vapaus, kertoo kappaleen teemasta Minja Koski.

Kuluvan vuoden aikana M tulee keikkailemisen lisäksi (festareista esimerkiksi Sideways ja Ruisrock) julkaisemaan muitakin uusia biisejä, ja kakkosalbumin vuoro on vuoden 2019 alussa. Odotukset ovat korkealla.

Miljoonatalon lapset -kappaleen tekijätiedot:

Sävellys ja sanoitus: Minja Koski
Tuotanto: Miikka Ahlman
Laulu: Minja Koski
P
iano: Aleksi Kaufmann, Miikka Ahlman
S
yntetisaattori: Miikka Ahlman
K
itara: Jussi-Pekka Parviainen
B
asso: Simo Saukkola
O
hjelmointi, äänitys, miksaus: Miikka Ahlman
M
asterointi: Lasse Hukka, Miikka Ahlman

Lisää luettavaa