Viikinkihommia tiedossa: sosiaalisessa mediassa ilmiöksi noussut Peyton Parrish saapuu Suomeen

13.9.2023 12:21

Alkuvuodesta 2024 olisi tarjolla kunnon juhlat kaikille viikinkiteknisistä asioista kiinnostuneille. Yhdysvaltalainen Peyton Parrish nimittäin saapuu konsertoimaan Suomeen, ja luvassa on saman tien kaksi keikkaa. Parrish esiintyy Helsingin Kulttuuritalolla 20. helmikuuta ja Tampereen Pakkahuoneella 21. helmikuuta.

Parrish on noussut muutamassa vuodessa melkoiseksi viraali-ilmiöksi sosiaalisen median ihmeellisessä maailmassa. Vuonna 2020 hän keräsi huomiota The Assassin’s Creed Valhalla -pelistä tunnetun My Mother Told Me -kappaleen versioinnillaan, ja tämä esitys pääsi myös Viikingit-hittisarjaan. Samana vuonna tuli julki post-grungea ja heavy metalia yhdistellyt Cowboy Man -esikoisalbumi, ja myöhemmin Parrish on julkaissut pitkän rivin ep:itä, singlejä ja pari levyäkin. Parrish on kerännyt huomiota sekä musiikin, pelien että tv-sarjojen ystävien piiristä.

Keikkojen lipunmyynti alkaa 15. syyskuuta. Helsingin-keikalle voi hankkia lippuja Lippupisteestä, Tampereelle pääsee Tiketin kautta. Kulttuuritalon liput ovat alkaen 45 euroa, Pakkahuoneelle pääsee 41 eurolla.

Lisää luettavaa