Voisiko alkuperäinen Venom vielä soittaa yhdessä? Cronosilla on tähän hyvin tyly vastaus

15.12.2022 12:18

Saatanan ihanuutta jo 1980-luvun alussa julistanut Venom nauttii yhä kulttimainetta metallipiireissä. Yhtye toimii edelleen, mutta alkuperäisestä miehistöstä mukana on enää basisti-laulaja Conrad ”Cronos” Lant. Jeffrey ”Mantas” Dunn ja Anthony ”Abaddon” Bray ovat jääneet kelkasta jo hyvän aikaa sitten, ja Mantas itse asiassa perusti kilpailevan Venom Inc. -yhtyeen.

Venomin alku-uran klassinen kokoonpano yritti kertaalleen ysärillä kasata rivinsä uudelleen, mutta siitä ei tullut oikein mitään. Nyt Metal Hammer kysyi Cronosilta, mitkä ovat 2020-luvulla mahdollisuudet nähdä vanha kolmikko taas yhdessä, ja Cronos vastaa tähän tyhjentävästi: vähemmän kuin nolla prosenttia.

”En ole heille velkaa mitään, eikä heillä ole mitään mitä haluaisin”, Cronos toteaa.

”Edelleen jotkut fanit sanovat, että haluamme vanhan miehistön taas yhteen. Yritimme sitä 1990-luvulla, eikä sitä otettu kovin hyvin vastaan. Kaikkein viimeiseksi haluaisin nousta lavalle niiden kahden tutisevan vanhan paskiaisen kanssa ja soittaa huonon keikan. Levyni myyvät paremmin nykyään, joten miksi helvetissä haluaisin palata siihen? Haluan vain, että Venom kuulostaa hyvältä.”

Eli se siitä sitten! Ainahan sitä voi pyöräyttää Welcome to Hellin (1981) tai Black Metalin (1982) läpi, jos haluaa entisaikojen trioa kuunnella. Siihen se taitaa tämän elämän aikana jäädä.

Lisää luettavaa