”What’s your favourite drink?” ”Alcohol” – Liam Gallagher vastasi yleisön kysymyksiin Redditissä taattuun Liam-tyyliin

Ilmeisesti Liam ei ajattele kovin suuria Robbie Williamsista.

Liam Gallagher julkaisi juuri ensimmäisen sooloalbuminsa As You Were, ja kuten nykyään tapana on, mies otti osaa Redditissä Ask Me Anything -kyselyyn. Ja kas kummaa, sieltähän irtosi runsaasti lakonista Liam-tykittelyä.

”Satuitko ottamaan pari drinkkiä ennen kuin nousit pari päivää sitten Foo Fightersin kanssa lavalle”, kuului yksi kysymys Soundissakin uutisoituun Come Together -spekaakkeliin viitaten. ”Mitäs luulisit”, Gallagher kuittasi. No, tämä ei sinänsä ollut järin suuri uutinen.

”Laulaisitko Noelin säveltämän biisin, jos hän tarjoaisi sinulle sellaista soololevyllesi”, toinen uteli. ”Hän taitaa tarvita kaikki aikaan saamansa biisit itselleen tätä nykyä”, Liam heitti vastaukseksi.

”Jos Robbie Williams olisi olut, mitä merkkiä hän olisi”, keksi joku kysyä. ”Bud Light”, kuului Liamin vähemmän mairitteleva vastaus.

Kysymyssarjasta käy myös ilmi, että mikäli Liam saisi lämmitellä mitä tahansa bändiä maailmassa, hän nousisi lavalle ennen Rolling Stonesia. Toisaalta miehen kaikkien aikojen suosikkibiisi on Imagine, joten Gallagerin Rollarit–Beatles-preferenssi jää vähän hämärän peittoon.

Entä mikä on Liamin suosikkidrinkki? ”Alkoholi”, kuuluu napakka vastaus.

Parisataa muuta kysymystä ja vastausta löytyy luonnollisesti Redditistä. Siitä vain kahlaamaan, jos haluat tutustua paremmin Manchesterin miehen sielunmaisemaan.