Whisky A Go Go ja muut Los Angelesin maamerkit ovat pääosassa National Nightmaren uudella videolla

https://www.youtube.com/watch?v=3iQaL5g1V-s

Juuri Ritchie Blackmore’s Rainbow’ta Hartwall-areenalla lämmitellyt helsinkiläisyhtye National Nightmare on julkaissut uuden musiikkivideon, joka saa nyt ensinäyttönsä Soundin netissä.

Perinnetietoisesti jyräävän rockyhtyeen basisti Jimi Sero (ex-Smack) matkusti Los Angelesiin tapaamaan Sugar Coated -kappaleen säveltäjää Jack Riveraa (hänen alkuperäisversio julkaistiin vuonna 1993), ja hyödynsi matkan kuvaamalla biisiin sopivaa kuvitusta. Videolle tarttuikin ikonisia paikkoja aina Whisky A Go Go -yökerhosta Los Angelesin tunnettuihin katunäkymiin. Ja vilahtaahan videolla Jack Riveran ohella myös Jyrki 69. Videolla näytetään vastapainona myös kaupungin vähämmän kimaltelevaa puolta.

– Lensin LA:han tapaamaan biisinkirjoittajaa Jack Riveraa ja katselemaan kaupungin hämmennystä. Kuvasimme kaikenlaista klassikkopaikkaa siellä ja paljon ihmisiä joihin törmäsimme. Suuressa roolissa on myös tämän päivän suurin ongelma siellä eli kodittomuus, kertoo Sero.

Sugar Coated on neljäs näyte National Nightmaren syksyllä ilmestyvältä pitkäsoitolta Sangre Salvaje. Jimi Seron lisäksi yhtyeessä soittavat Ace Mark, Sami Haxx ja Teddy T. Rexx.