Yksinäinen susi Liam Gallagher haluaa Oasis-yhtyeen palaavan – mutta ei halua olla Noel-veljen kanssa samassa bändissä

Liam ja Noel Gallagherin vihanpito ja toistensa mollaaminen on ollut jo pitkään musiikkilehtien yksi vakioaiheista, josta on riittänyt ammennettavaa. Vaikka Noel on viime aikoina ottanut hieman neutraalimman lähestymistavan, on Liam muun muassa kutsunut veljeään Twitterissä toistuvasti perunaksi.

Q-lehden tuoreessa haastattelussa Liam kuitenkin väläyttää Oasis-reunionin olevan sittenkin mahdollista.

– Luulen, että Oasis tulee vielä nostamaan purjeet, fanien vuoksi. Noel, jos oikeasti haluat palvella faneja, hoidetaan homma – sitä he haluavat. Heitetään vuoden mittainen kiertue. Minun laukkuni ovat edelleen purkamatta viime kiertueen jäljiltä, joten olen valmis, Liam heittää palloa veljensä suuntaan.

Tämä ”kädenojennus” ei toki tarkoita, että Liamin ja Noelin välit olisivat yhtäkkiä parantuneet. Päin vastoin.

– Noel sanoo, että ”Liamin täytyy muuttua”. Painu nyt… Jos hän ei halua minua takaisin bändiin, en minäkään halua. En halua olla bändissä sellaisen tyypin kanssa, joka ei halua minua.

– Noel asuu 17 miljoonan punnan talossa. Sellainen muuttaa ihmistä. Sinulla on hienot kalusteet, hieno keittiö, hienoa Bonon suosittelemaa punaviiniä ja Damon Albarnista tulee paras kaverisi. Mitä seuraavaksi? Robbie Williams vierailee levylläsi?

– Minä voin laskea omat ystäväni vaikka ilman käsiä. Niitä on vain yksi, tyttöystäväni Debbie. Olen yksinäinen susi ja teen omia juttujani.

Ota näistä nyt sitten selvää.