Entinen Pantera-basisti harmittelee ex-yhtyetovereiden rikkoutuneita välejä: ”Siitä on pitkän aikaa, kun olimme viimeksi yhteyksissä”

Rex Brownin mukaan Vinnie Paul ei halua olla puheväleissä hänen, sen enempää kuin Phil Anselmonkaan kanssa.
6.8.2017 21:41

Groove metal -legenda Panteran entinen basisti Rex Brown valottaa suhteitaan vanhoihin yhtyetovereihinsa SiriusXM-radiokanavan Trunk Nation -ohjelmassa. Uutta Smoke on This… -sooloalbumiaan promotoimassa ollut mies paljastaa, että hänen ja laulaja Phil Anselmon välit rumpali Vinnie Pauliin eivät ole kaikkein läheisimmät – itse asiassa niitä ei ole tällä haavaa edes olemassa.

”Philip ja minä olemme olleet läheisiä jo ikuisuuden. Vinnie… olemme tavoitelleet häntä sähköpostitse ja muuten, sillä meillä on kuitenkin vielä yhteisiä bisneksiä. Vinnie on Vinnie, Phil on Phil ja minä olen minä. Philipin ja minun välilläni ei ole pahaa verta. Homma on vain niin… että Vinnie ei puhu kummallekaan meistä. Joten siinäpä se.”

Haastattelun aikana Brown turvautuu useammankin kerran vanhaan ja hyväksi havaittuun ”älä koskaan sano ei koskaan” -viisauteen. Kysyttäessä viittaako hän sillä välien paikkaamiseen vai peräti musiikilliseen yhteistyöhön, Brown tarkentaa kantansa seuraavasti: ”Molempia. Kaikki riippuu Vincestä. Haluaisin istua alas ja selvittää tämän, olla taas ystäviä. Ihan oikeasti. Olen yrittänyt pitää ovea avoinna.”

”Kirjassani oli paljon paskaa, jonka ei olisi pitänyt olla siellä vaikka kävin läpi kymmenen eri versiota, mutta he painoivat sen sinne kuitekin ja se jätti happaman maun joidenkin suihin. Kerroin vain oman totuuteni. Mutta toisaalta, olemme kaikki samanlaisia. Hänellä on omat valituksen aiheensa ja minulla omani, mutta mitä jos yrittäisimme löytää yhteisen sävelen? Tarkoitanko että se voisi tapahtua huomenna? Mitä ilmeisemmin ei. Mutta voisimmeko pyrkiä sitä seuraavaan päivään? Mielestäni se olisi tärkeää. Jaoimme liian ison osan elämistämme antaaksemme kaiken se valua vain hukkaan. Mutta siitä on pitkän aikaa, kun olimme viimeksi yhteyksissä.”

Lisää luettavaa