Nähdäänkö legendaarinen Deep Purple -kokoonpano sittenkin lavalla?

19.2.2016 23:49

Juuri julkaistun uutisen mukaan ”Ritchie Blackmore ja Deep Purple eivät mahdu Rock And Roll Hall Of Fame -seremoniassa saman katon alle”. Ko. uutinen perustuu ”vaikeana persoonana” tunnetun Ritchie Blackmoren lausuntoon.

Rock And Roll Hall Of Fame -pomo Joel Peresman on kuitenkin jo kiistänyt Ritchie Blackmoren lausunnon todenperäisyyden, jonka mukaan Deep Purplen nykyinen manageri Bruce Payne olisi kieltänyt Blackmorea saapumasta Hall Of Fame -tilaisuuteen huhtikuussa.

– Bruce Payne ei ole siinä asemassa, että hän pystyisi estämään Blackmoren saapumisen juhlaan. Ritchie on oikeutettu Hall Of Fame -tunnustukseen Deep Purplen riveissä, emmekä me missään tapauksessa kiellä häntä tulemasta paikalle – päinvastoin!

– Payne on toki kertonut minulle, ettei nykyinen Deep Purple -kokoonpano halua esiintyä Blackmoren kanssa. Olemme useina vuosina törmänneet vastaaviin ongelmiin eri artistien kanssa, ja toivonkin edelleen hartaasti, että näkisimme Deep Purplen ja Ritchie Blackmoren yhdessä lavalla Hall Of Fame -iltamassa. Me kaikki, ja erityisesti fanit, rakastaisivat heidän keikkaansa.

Jäämme odottamaan, mutta suoraan sanoen: älkää toivoko liikoja…

Lisää luettavaa