Ilmoitus: Huippulaadukasta äänentoistoa kaikkiin kotisi huoneisiin

IKEA ja Sonos ovat luoneet SYMFONISK-malliston, jonka huippulaatuiset Wi-Fi-kaiuttimet istuvat saumattomaksi osaksi kodin sisustusta.

ILMOITUS Musiikinkuuntelutottumukset muuttuvat. Kuuntelemme musiikkia enemmän kuin koskaan, mutta levysoittimet ovat vaihtuneet älypuhelimiksi ja tableteiksi, levykokoelmat suoratoistopalvelujen kirjastoiksi ja soittolistoiksi. Ei ole kuitenkaan mitään syytä, miksi kotona ei voisi nauttia musiikista laadukkaista kaiuttimista, jotka ovat luonnollinen osa sisustusta.

Sonos on yksi johtavia Wi-Fi-kaiuttimien valmistajia. Kalifornialaisyhtiö tunnetaan etenkin monihuonejärjestelmistään, mutta yhteistyö IKEA-brändin kanssa on avannut ovia lukemattomiin uusiin huoneisiin.

Laadukkuus ja tyylikkyys kohtaavat SYMFONISK-malliston kaiuttimissa. IKEA-brändin suunnittelemat hyllykaiutin ja pöytävalaisin kaiuttimella istuvat saumattomaksi osaksi kodin sisustusta; ne löytävät paikkansa niin keittiön seinältä, olohuoneen tasolta kuin yöpöydältä.

Pöytävalaisin kaiuttimella toimii tunnelmanluojana tv-tasolla ja yöpöydällä lempeänä herätyksenä uuteen aamuun. Hyllykaiuttimen voi kiinnittää seinään tai asettaa tasolle joko pysty- tai vaakatasoon. Se toimii vaikkapa laskutasona älypuhelimellesi ja tabletillesi. Se näyttää tyylikkäältä kirjahyllyn päädyssä, ja sen voi asentaa vaikka hyllyksi seinälle, jolloin se kestää jopa 3 kilon painon – vain mielikuvitus on rajana.

Syitä SYMFONISK-kaiuttimen valintaan on useita: Jos asunnossa on tila kortilla ja haluat jokaisen sisustuselementin olevan sekä tyylikäs että käytännöllinen. Kun et halua uhrata neliöitä erillisille vahvistimille, soittimille ja niistä aiheutuvalle johtokaaokselle. Tai haluat moneen taipuvan ja helposti ohjattavan monihuonejärjestelmän.

SYMFONISK nostaa musiikin kuuntelun uuteen ulottuvuuteen. Tyylikkään muotoilun lisäksi äänentoisto on huippuluokkaa. Tuhdit bassot, kirkkaat korkeat äänet ja täyteläiset keskiäänet saavat aikaan soundin, joka täyttää huoneen. Eikä pelkästään yhden huoneen vaan vaikki kaikki kotisi huoneet! Voit laittaa soimaan eri musiikkia jokaiseen huoneeseen tai valita saman kappaleen soimaan kaikissa tiloissa.

Kahdella hyllykaiuttimella tai kahdella pöytävalaisimella äänen saa soimaan stereona, mutta SYMFONISK-kaiuttimista voi rakentaa kokonaisen kotiteatterijärjestelmän, joka jatkuu huoneesta toiseen. Jokaista kaiutinta voi ohjata erikseen puhelimeen ladattavan Sonos-sovelluksen avulla, joka on ladattavissa Google Playn tai App Storen kautta mobiililaitteesta riippuen. Kaiuttimet ovat myös Airplay 2 -yhteensopivia, joten ääntä voi toistaa suoraan Apple-laitteista. Kun kaiuttimet on yhdistetty samaan Wi-Fi-verkkoon, suoratoistolla soitettu musiikki ei keskeydy edes puhelimen soidessa.

SYMFONISK-kaiuttimet voi yhdistää myös muihin Sonos-tuotteisiin ja ne tukevat myös kaikkia suurimpia musiikin suoratoistopalveluita.

Yksikään valaisin tai hylly ei ole koskaan kuulostanut näin hyvältä!

SYMFONISK on valintasi, kun haluat kuunnella suosikkimusiikkiasi sekä silmiä että korvia hivelevästi.