Artisti: Cyan Kicks

Cyan Kicks -dokkarisarja päättyy – ”This hurricane won’t stop”, UMK-finalisti vannoo

Näin on tämän vuoden Uuden Musiikin Kilpailu saatu päätökseen ja Suomen euroviisuedustaja valittua. Kisan ykköseksi kohosi lopulta The Rasmus, mutta ei liene liioiteltua sanoa, että kaikki finaaliin selvinneet esiintyjät voivat katsoa voittaneensa. Jokainen artisti sai varmasti uralleen kelpo määrät nostetta, kun suuren yleisön mielenkiinto kohdistui viikkojen ajan euroviisuhommiin.

Cyan Kicks -dokkarisarjan kolmas osa: kierrokset kovenevat, jännitys tiivistyy ja H-hetki lähenee

UMK-finaali sen kuin lähestyy lähestymistään! 26. helmikuuta selviää, kuka lähtee edustamaan Suomea tämän vuoden Euroviisuihin. Mukana kisassa on myös Cyan Kicks, joka on päivittänyt Soundin sivuilla kuulumisiaan viikottain julkaistun dokkarisarjan avulla. Uusimmassa jaksossa katsotaan, millaisiksi yhtyeen tunnelmat tiivstyvät, kun UMK-mylly pääsee kunnolla käyntiin ja almanakka alkaa täyttyä kaikenlaisista promokuvioista. Dokumenttisarjan on ohjannut ja kuvannut Nea Ahtiainen.

Cyan Kicks -dokkarisarja jatkuu: kettumaskien salaisuus, koreat soittimet ja pakolliset vertailut euroviisumenestyjiin

Viikko sitten Soundin sivuilla alkanut Cyan Kicks -dokumenttisarja jatkuu uuden, 12-minuutisen videon myötä. Sarjan avausjaksossa kuultiin Hurricane-kisabiisin synnystä, ja uusi video esittelee kaikenmoisia orkesterin hyödyntämiä tykötarpeita kuten persoonallisia kettunaamareita. Tarinaa riittää myös siitä, miten yhtye suhtautuu kaikenmoisiin vertailuihin, kun bändiltä kysytään, missä määrin esimerkiksi Blind Channel tai Måneskin ovat vaikuttaneet kokoonpanon tyyliin. Katso ylempää!

Cyan Kicks -dokkarisarja alkaa: tarjolla esittelykierros UMK-kisaajan päämajaan sekä tarina Hurricane-biisin synnystä

Soundissa käynnistyy nyt neliosainen dokumenttisarja, jossa pureudutaan Uuden musiikin kilpailussa esiintyvän Cyan Kicksin menoon & meininkiin. Sarjan avausosassa yhtye esittelee trenitilaansa, avaa rutiinejaan (ja ristikontäyttöinnostustaan) sekä esittelee kisakappaleensa lähtökohtia. Katso yläpuolelta! Seuraava jakso on vuorossa heti viikon päästä.