Artisti: Elton John

Uusi Rocketman-traileri julki – Elton Johnilla näyttää olleen hankaluuksia kaupata musiikkiaan levyfirmoille

Elton Johnin tarinan kertovasta Rocketman-elokuvasta julkaistiin uusi minuutin mittainen traileri. Videopätkässä on tällä kertaa kuvaelmaa artistin alkutaipaleelta, kun mies vasta pyrki parrasvaloihin ja levy-yhtiöiden suojiin. Trailerissa on muun muassa hupaisa pätkä kohtauksesta, jossa Elton John esittelee levymogulille Daniel-kappalettaan – ”Liian masentavaa, seuraava”, hapan kuulija toteaa muutaman sekunnin jälkeen. No, kukas se viimeisen naurun sitten saikaan…

Tulevassa Elton John -elokuvassa ei jarrutella: rankka materiaali tuomassa rainalle K16-leimaa

Elton Johnin elämän ja uran elokuvalliseen muotoon paketoiva Rocketman on näillä tiedoilla saamassa R-leiman (Suomessa K16), raportoi Hollywood Reporter. Ikärajaa nostaa ainakin intiimi seksikohtaus Sir Eltonia näyttelevän Taron Egertonin ja laulajan entistä manageria John Reidiä näyttelevän Richard Maddenin välillä.

Tuleva Elton John -elokuva eroaa Bohemian Rhapsodysta merkittävällä tavalla – trailerissa esitellään, miten

Näytteijä Rami Malek on tunnetusti hurmannut elokuvayleisöt kautta maailman Freddie Mercury -tulkinnallaan, mutta varsinaisista lauluhommista hän pysyi erossa. Malek opiskeli Freddien liikeet ja elkeet niin tarkasti kuin suinkin kykeni, mutta näyttelijän lauluääntä ei supermenestyneessä Queen-filmatisoinnissa juuri kuulla. Tuleva Elton John -elokuva Rocketman ottaa tässä asiassa tyystin eri suunnan.