Artisti: Gojira

Gojira julkaisi pitkästä aikaa uutta musiikkia – bändi ei taida nähdä ihmisillä hirveästi toivoa

Gojiran edellinen albumi Magma julkaistiin niinkin kauan sitten kuin vuonna 2016. Useampi vuosi on siis vierähtänyt siitä, kun ranskalaisyhtye tarjosi kannattajilleen uutta kuunneltavaa, mutta nyt asiaan on tullut vihdoin muutos. Gojiran uusi single Another World ilmaantui kuultavaksi tänään, ja mukaan saatiin animoitu musiikkivideokin. Katso alapuolelta.

Mario Duplantier tarjoilee päivän annoksen rumpupornoa – näin irtoaa rumpusoolo Gojiran mieheltä

Onko rumpujensoitto lähellä sydäntäsi? Mikäli tunnet vetoa rytmikkääseen kolinaan & paukkeeseen, kallista korvasi Gojiran Mario Duplantierin tuoreelle studiotallenteelle, jolla mies tykittelee läpi viime vuoden kiertueelle kehittämänsä rumpusoolon. Nyt pääsee siis seuraamaan tämän armoitetun perkussionistin otteita oikein lähietäisyydeltä. Katso video yläpuolelta!

Salaperäinen Gojira-fani kasasi videokollaasin, joka saattaa vaarantaa mielenterveytesi

Gojira lienee oppinut Morbid Angelilta parikin asiaa, mutta yksi korvaanpistävimmistä on yhtyeen into käyttää niin kutsuttua pick scrape -kikkailua riffeissään. Tässä tekniikassa kitaristi hankaa plektraa sopivalla tavalla kitaran kieliä vasten, ja kun äänenvoimakkuus on lujalla ja särö on tapissa, plektransivalluksesta irtoaa räväkkä ääniefekti. Ai et ymmärtänyt, mitä edellä mainitulla ajettiin takaa? No, laita yläpuolelta video päälle, niin siltä löytyy parisataa havaintoesimrkkiä aiheesta.