Slash kertoi mielipiteensä Metallican viimeisimmästä levystä – nimesi samalla suuresti fanittamansa metallibändin

5.5.2024 16:01

Guns N’ Roses -kitaristi Slash vieraili hiljattain ruotsalaisen Ola Englundin Youtube-kanavalla pyörivän Coffee With Ola -videosarjan haastattelussa.

Tulevaa Orgy Of The Damned -coveralbumiaan promotoinut Slash paljasti juttutuokion aikana, mitä musiikkia hän on kuunnellut viime aikoina.

”Kaikenlaista paskaa”, Slash toteaa. ”Olen luonnollisesti kuunnellut viime aikoina paljon bluesia, mutta pääasiassa vanhempaa kamaa. On kuitenkin paljon hyvää uutta materiaalia. Derek Trucks ei ole enää uusi tulokas, mutta edelleen aivan loistava. Sitten on aina hehkuttamani Chris Buck, joka on myös hyvä kaverini. Hän lataa päräyttävää kamaa Instagramiin. On paljon hyviä soittajia. En edes tiedä kaikkien nimiä, mutta he ovat soittajina tajunnan räjäyttäviä. Sosiaalinen media on avannut kokonaan uuden maailman soittajille.”

”Mutta mitä bändeihin tulee, olen kuunnellut pääasiassa vanhempien bändien uusia levyjä”, Slash jatkaa. ”AC/DC julkaisi uuden levyn [Power Up]. Se oli erittäin kova. Queens of the Stone Agelta tuli uusi [In Times New Roman…]. Rakastan Gojiraa. Metallican uusin [72 Seasons] on vitun kova. Paljon kaikkea tuollaista. Uusien bändien osalta Dirty Honey on cool. Se on todella hyvä uusi rokkibändi, millä on autenttisen tuntuinen vanhan koulukunnan tyyli.”

Slashilta tiedustellaan, onko hän kuunnellut Gojiran lisäksi muita metallibändejä?

”En mitään uusia”, Slash sanoo. Kitarasankari nojaa metallinkin osalta vanhempiin bändeihin. ”Gojiraa ja Metallicaa. Megadethin viimeisin oli cool. Siinä se taitaa olla.”

Lisää luettavaa