Artisti: Rammstein

Kulissien takana: tällaista meininkiä nähdään Rammsteinin musiikkivideon kuvauksissa

Rammstein on tunnettu raflaavista videoistaan, joten tämä making of -pätkä herättää keskivertoa enemmän kiinnostusta. Saksan metallijätti julkaisi juuri uusimman albuminsa Ausländer-biisin musiikkivideon kuvauksia esittelevän pikkudokkarin, joten mikäli haluat tietää, miten tämä pätkä sai lopullisen muotonsa, kurkkaa kymmenminuuttinen video yläpuolelta.

Rammsteinin voittokulku sen kuin jatkuu, mutta Till Lindemannilla on jo uusia kujeita mielessään

Kas, tämä tieto on jäänyt kokonaan huomaamatta. Muistathan Rammstein-laulaja Till Lindemannin ja Pain-pomo Peter Tägtgrenin yhteisen Lindemann-projektin, jonka Skills in Pills -debyyttilevy julkaistiin vuonna 2015? Tämä levy ei näemmä jäänytkään osapuolten viimeiseksi yhteiseksi tuotokseksi, sillä kakkosalbumi on jo valmiina. Tägtgren kertoi asiasta hiljattain Facebook-sivuillaan.

Vielä kerran Rammstein Ratinalla: melkein koko lauantaikeikka katsottavissa videolta

Rammsteinin Tampereen-keikoista kehkeytyi kelpo spektaakkeleja, joita puitiin niin musiikkimedioissa, yleisönosastoilla kuin sosiaalisessa mediassakin. Yhdet intoilivat komeasta show’sta, toiset valittivat metelin kantautuneen liian kauas keikkapaikalta ja kolmannet päivittelivät orkesterin raflaavia sanoituksia. Sen verran polemiikkia saksalaisjätti vierailullaan aiheutti, että on helppo nähdä bändin vetävän seuraavallakin visiitillään muutaman stadionillisen verran väkeä lehtereille.