Artisti: Rammstein

Nyt se on täällä! Rammsteinin uutuusalbumi on julki, millaisia ajatuksia tuotos herättää?

Tässä se nyt sitten on, todennäköisesti vuoden suurin metallijulkaisu. Tai onhan tuolla tietysti Slipknotin uutuus vielä tulossa, mutta ainakin Euroopassa saattaa hyvin käydä niin, että Rammsteinin tuotos kohoaa vuoden puhutuimmaksi tekeleeksi. Vaan onko se mistään kotoisin? Kuuntele alempaa vaikka saman tien ja päätä itse!

Rammstein julkaisee uuden videon huomenna – luvassa näyttää olevan taas jotain aivan erilaista

Alati kiihtyvään tahtiin tulevaa nimikkoalbumiaan promotoiva Rammstein julkaisi juuri teaserin huomenna ilmestyvästä musiikkivideostaan. Seuraavan videokappaleen nimi on Radio, ja jos maaliskuun lopussa julkaistu Deutschland oli eeppinen matka Saksan alueen historiallisiin kipukohtiin, seuraavalla tuotoksella kuljetaan taas eri reittiä. Teaserin kuvasto muistuttaa vanhan ajan agenttileffoja, itäsaksalaisella säväyksellä varustettuna tietysti.

Rammstein julkisti uutuusalbuminsa lopullisen kansikuvan – monet hämmentyivät, mutta onhan se nyt yksinkertaisuudessaan tehokas

Edelleen nimeämättömän/mahdollisesti yhtyeen nimeä kantavan Rammstein-albumin lopullinen kansikuva on viimeinen paljastettu. Aiemmin julkaistu kuva osoittautui näin ollen pelkäksi väliaikaiseksi tilantäytteeksi, mutta mikä yllättävintä, lopullista versiota yksityiskohtaisemmaksi.