Artisti: Rammstein

”Toivottavasti ei mene nyrkkitappeluksi” – Rammstein-levyn äänityksissä on riittänyt huutoa

Rammstein on ollut varsin avoin sen suhteen, että bändi tekee levynsä nk. vaikeimman kautta. Yhtye myöntää auliisti, ettei sen studioreissuja voi kuvailla erityisen leppoisiksi tai mukaviksi – yhtyeen kuudella jäsenellä on kaikilla vahvoja mielipiteitä, ja muusikot ottavat kipakasti yhteen tämän tästä. Ei ihme, että edellisestä studiolevystä on vierähtänyt jo kymmenen vuotta.

Näyttää siltä, että Rammstein kohahduttaa tänä keväänä vielä useaan otteeseen

Rammstein julkaisee huhtikuussa pitkästä aikaa uuden albumin. Nyt kitaristi Richard Kruspe kertoo Kerrangin haastattelussa, että bändi aikoo promotoida tuotostaan jopa viidellä musiikkivideolla – mikä on tämän yhtyeen tapauksessa huomionarvoinen asia.

Mitä ihmettä Till Lindemann touhuaa? Rammstein-laulaja julkaisi vaihteeksi räppiä

Tästä on nyt vaikea sanoa mitään järkevää. Till Lindemann yhdisti voimansa kurdisukuisen saksalaisräppärin Haftbefehlin kanssa, ja kaksikko julkaisi eilen Mathematik-kimppakappaleen. Biisi saattaa aiheuttaa Rammsteinin faneissa vaikeasti käsiteltäviä tuntemuksia. Kuuntele yläpuolelta.

Milloin se uusi Rammstein-albumi oikein tulee? Melko pian, uskoo kitaristi Richard Kruspe

Iloisia uutisia Rammsteinin ystäville! Heavy Consequencen tuoreessa haastattelussa tiedusteltiin uuden albumin tilannetta, ja näyttää siltä, ettei sitä enää kovin montaa kuukautta tarvitse odotella. Asiasta puhuu kitaristi Richard Kruspe.