Artisti: Rob Zombie

Ylös penkistä ja liikkeelle! 1980-luvun jumppavideo saa uutta puhtia, kun taustamusiikiksi vaihdetaan Rob Zombieta

Sanovat, että työpäivän aikana pitäisi välillä nousta ylös ja verrytellä vähän paikkoja. Tämä operaatio tuntuu paljon hauskemmalta, kun homman hoitaa asianmukaisen jumppavideon äärellä – varsinkin, kun spandeksinhajuisen aerobic-videon taustalle pistetään vähän jämäkämpää poljentoa alkuperäisen soundtrackin sijaan. Tässä tapauksessa musiikkivalinnaksi on osunut Rob Zombien iki-ihana Dragula, joka sopiikin rytmityksensä puolesta tähän tarkoitukseen mainiosti.

Rob Zombie muisti viikonloppuna menehtynyttä luottonäyttelijäänsä – ”Kapteeni on poissa, mutta häntä ei koskaan unohdeta”

Näyttelijä Sid Haig menehtyi lauantaina 21. syyskuuta. 80-vuotias Haig muistetaan ennen kaikkea rooleistaan eksploitaatioelokuvissa sekä kengännauhabudjetein tehdyistä genre-elokuvista. 60-luvulta asti tv-sarjoissa ja elokuvissa näytellyt Haig oli yksi muusikko-ohjaaja Rob Zombien luottokasvoista ja esitti ikonista Captain Spaulding -nimistä hahmoa Zombien elokuvissa House Of 1000 Corpses (2003), The Devil’s Rejects (2005) sekä Three From Hell, joka sai vasta hiljattain ensi-iltansa Amerikassa.