Artisti: Testament

Miten Alissa White-Gluzilta irtoaa aito Queen-klassikko? Arch Enemyn laulaja heittäytyy Freddie Mercuryn tontille

Tässäpä kiintoisa pieni cover-esitys. Arch Enemyn laulaja Alissa White-Gluz ja Testamentin Alex Skolnick päättivät esittää aikansa kuluksi hivenen Queenia, ja esityslistalle valikoitui kaikkien tsemppibiisien äiti We Are the Champions. Esityksestä julkaistiin hiljattain tutunmallinen koronavideo, jonka voi tarkastaa alempaa. Hyvinhän nuo vetävät!

Type O Negative- ja Testament -miekkoset kumppaneineen kävivät klassikon kimppuun – tarkasta nimimiesten Black Sabbath -veto

Type O Negativesta tuttu Kenny Hickey, Testament-kitaristi Alex Skolnick, Candirian John Lamacchia, Mutoid Manin Nick Cageao sekä Nitesoilin Frank Godla tarttuivat Black Sabbathin Fairies Wear Boots -klassikkoon Metal Injectionin isännöimän kuukausittaisen Slay at Home -striimistapahtuman vuoden viimeisessä jaksossa.

Aivan kaikki eivät vuodata Eddie Van Halenin vuoksi kyyneliä – David Crosbyn kommentti herättää paheksuntaa

Jos aiemmin oli mitään epäselvyyksiä sen suhteen, kuinka suuri esikuva Eddie Van Halen oli kokonaiselle sukupolvelle muusikoita, niin hänen kuolemansa jälkeen asiasta ei pitäisi olla epäselvyyttä. 6. lokakuuta syöpään menehtynyttä Van Halenia on surtu sosiaalisessa mediassa vuolaasti, kun yleisön lisäksi aivan kaikenkokoiset artistit ovat toivottaneet hyvää matkaa edesmenneelle. Suruviestien sävy on ollut huomattavan ihailevaa, mutta onpa joukossa yksi sellainenkin tähti, joka ei kitaristisuuruuden kuolemasta liiemmin hätkähtänyt.