Artisti: Testament

Miten sujuu Megadethin, Testamentin ja Machine Headin muusikoilta Black Sabbath? Asiallinen koronavideo julki

Vielä syntyy maailmaan intressantteja poikkeustilavideoita. Machine Headissa pitkän uran tehnyt ja nyttemmin yhtyeestä omille teilleen lähtenyt Phil Demmel on julkaissut Youtube-kanavallaan useita korona-ajan kollaboraatioita, ja uusimmassa esityksessä Demmel esittää muun muassa Megadethin Dirk Verbeurenin ja Testamentin Steve DiGiorgioin kanssa Black Sabbathia. Kuuntele alempaa.

Thrash-maestron tyylinäyte: millaiseksi nykypopin megahitti muuttuu Testament-kitaristin käsittelyssä?

Tässäpä hauska video. Testamentin kitarataituri Alex Skolnick haastettiin nappaamaan käsittelyynsä Dua Lipan viime syksynä julkaisema Don’t Sart Now -hittibiisi ja sovittamaan se uuteen muotoon. Skolnick teki työtä käskettyä ja esittää nyt videolla bassovetoisen biisin kauniina kitaraherkistelynä. Asiallista soitantaa, kerta kaikkiaan!

Kovaa vääntöä: thrash metalin nimimiehet jamittelevat ansiokkaasti Rush-klassikkoa

Näinkin voi kotikaranteenia viettää! Kun koko maailma on sulkeutunut neljän seinän sisälle koronavirusta karkuun, on muusikoilla vähän liikaakin vapaa-aikaa käytössään. Anthraxin Charlie Benante hyödyntää tilanteen julkaisemalla videosarjaa, jossa mies paukuttaa rumpuja välillä yksin, välillä kavereiden kanssa. Viikko sitten saatiin kuulla miehen tulkinta Van Halenin Hot for Teacherista, ja nyt on Rushin YYZ-ikivihreän vuoro.