Ennakkokuuntelu: Juhani Karastin Sähköpaimenen mielenmaisema on korostuneen synkkä – Uudella ep:llä toivo on haudattu syvälle rivien väleihin

Kaikki tapahtuu uudelleen julkaistaan cd:nä ja Spotifyssa 8.8.

Rovaniemeläinen Juhani Karastin Sähköpaimen julkaisee tulevana lauantaina uutta musiikkia vuoden 2018 Täällä haisee kuolema -debyytti-ep:nsä jatkoksi. Kaikki tapahtuu uudelleen on viisi kappaletta sisältävä ep-julkaisu, jonka mielenmaisema on debyytin tapaan korostuneen synkkä – toivo on haudattu syvälle rivien väleihin, mistä käsin se pilkahtelee vasten itsetarkoituksellisen mustaksi maalattua ja lohdutonta maailmaa.

”Levyn kappaleissa on aineksia selkeästä rockhenkisestä runttauksesta elektronis-dystooppisiin äänimaisemiin. Kaikki tapahtuu uudelleen ei ole kokoelma yksittäisiä lauluja, vaan kokonaisuus, jossa kappaleet rakentuvat rauhassa ja tukevat saumattomasti toisiaan”, yhtye kuvailee.

Kaikki tapahtuu uudelleen -levyn virallinen julkaisupäivä on siis 8. elokuuta, mutta Soundi tarjoaa ep:n kokonaisuudessaan ennakkoon kuunneltavaksi jo nyt. Minialbumin pariin pääset alapuolelta löytyvän Bandcamp-soittimen kautta.