Ensinäyttö: Kuopion oma Block Buster tuo päivään kelpo annoksen rouheita kitarariffejä

Saatiinpa näin maanantaille yksi ensinäyttökin. Block Buster on ryhtynyt yhteistyöhön Frontiers-levyfirman kanssa, ja syyskuussa julkaistavaa levyä promotoidaan nyt Move-singleen tehdyllä musiikkivideolla. On muuten asiallinen kappale videobiisiksi valittu, hienoa jälkeä niin kitaroiden kuin laulunkin saralla. Katso ja kuuntele yläpuolelta!

”Levyn ensimmäinen single Move oli yksi viimeisimmistä Losing Gravitylle sävelletyistä kappaleista. Se edustaa tulevan albumin hilpeintä osastoa, ja koko biisi on väännetty keskivertoa enemmän kieli poskessa. Uskon, että se kuuluu myös lopputuloksessa – hyvällä tavalla totta kai”, kerto rumpali Jaakko Metsäpelto.

”Kun teemme musaa, meillä ei ole mitään tiettyä kaavaa sille, miten biisikokonaisuudet lähtevät rakentumaan. Tämän kappaleen tapauksessa idea lähti sen kitarariffistä, jonka ympärille koko pläjäys rakentuu. Koimme että Move ansaitsi myös asiaankuuluvan musavideon, mutta alusta asti oli selvää, että aivan totaalisen perinteistä bilevideota emme halua tehdä. Halusimme videon ohjaajan Pekka Keräsen kanssa ujuttaa hauskanpidon sekaan jotain David Lynchin ja Stanley Kubrickin pätkien piirteitä sellaisten pienten outojen elementtien muodossa, jotka saattavat saada jengin pyöräyttämään videon uudemmankin kerran.”