Iron Maidenin musiikkivideot hämmentävät kaikkien näiden vuosien jälkeenkin – tunnistatko spektaakkelit yhden ruudun perusteella?

Tärkeimmät asiat ensin: Soundi lähettää mitä lämpimimmät synttärionnittelut Englantiin, missä Adrian Smith luultavasti juhlii täyttä häkää ystäviensä ja perheensä kera. Vuonna 1957 Lontoon Hackneyssa syntynyt Iron Maidenin kitaristi viettää nimittäin tänään 60-vuotissynttäreitä. Kiitämme kaikesta, mitä Mr. Smith on tähän saakka elämässään yleisölle tarjonnut ja odotamme mielenkiinnolla, millaisia biisejä ja sooloja herralta vielä tulevaisuudessa irtoaa!

Kasasimme juhlapäivän kunniaksi kymmenen kohdan Iron Maiden -skaban, josta ei ihan jokainen täysiä pisteitä saakaan. Maiden on tunnettu vaikeasta suhtautumisestaan musiikkivideoihin: bändi ei ole ikinä välittänyt kameralle poseeraamisesta, joten yhtye on kernaasti joko A) turvautunut livevideoihin tai B) lyönyt läskiksi koko jutun.

Seuraavaksi lukijan tulisi tunnistaa, minkä Iron Maidenin kappaleen musiikkivideosta alla olevassa kyselyssä esitellyt kuvat on irroitettu. Koska yhtyeen katalogi on laaja, tehtävää on helpotettu siten, että kuvat ovat vain sellaisten kappaleiden videoista, joilla Adrian Smith on mukana. Tämän johdosta skabasta jouduttiin harmillisesti jättämään pois muun muassa Holy Smoke -video, joka tunnetusti on se Maidenin musiikkivideorepertuaarin kaunein kukkanen. Kaikkea ei voi saada!