Kappale mokaamisen taidosta – Ensinäytössä NEØV-yhtyeen Burnt My Fingers -musiikkivideo

Single ennakoi tammikuussa 2021 julkaistavaa neljättä kokopitkää.

Laulaja-lauluntekijä ja kitaristi Anssi Neuvosen sekä rumpali Samuli Neuvosen muodostama voimaduo NEØV julkaisee uuden, järjestyksessään neljännen studioalbuminsa Picture Of A Good Life 15. tammikuuta 2021. Uudenlaista tarttumapintaa yhtyeen kitaravetoiseen pop-soundiin tuovalta kokopitkältä julkaistaan virallisesti huomenna (9.10.) toinen singlelohkaisu Burnt My Fingers, jonka musiikkivideo saa ensiesityksensä Soundin välityksellä jo nyt.

Burnt My Fingers kertoo toistuvasta mokailusta ja sen hyväksymisestä – eli jonkinlaisesta mokaamisen taidosta. Olenpa siis tainnut lueskella Jungia keittiössä sunnuntaisin! Biisi syntyi nopeasti, kuten uusi levykin. Burnt My Fingers on uuden levyn suoraviivaisinta ja menevintä osastoa, semmoinen kevyesti pörröttynyt tennispallo, jota oli helppo lyödä”, avaa Anssi.

”Me demoteltiin Samulin kanssa uutta matskua Volant-rundin jälkeen, ja käytiin juuri ennen pandemiaa Hampurissa studiosessioissa. Uusi levy taottiin kasaan sanoisinko että löysin rantein, ja sellainenhan vaatii yleensä myös sitä mokailun rutiinia sinne taustalle. Äänittäjä-miksaaja Sebastian Muxfeldtin (mm. Teenage Fanclub, Elbow ja Albert Hammond Jr) kanssa synkkasi hienosti ja minusta hän vei meidän musaa uudelle tasolle.”