Kauan eläköön Jansku Kuusela – The Duplo! teki ylistyslaulun Liekki- ja Karkkiautomaatti-keskushahmolle

25.5.2018 10:46

Huhuu, kuuleeko Jansku? The Duplo! -yhtyeellä olisi sinulle asiaa. Ilmeisesti tyypit eivät ole kuulleet sinusta hetkeen – liekö puhelinyhteydessä ollut vikaa, vai mistä on ollut kysymys – ja nyt he haluavat kertoa, että olet nero. Yläpuolelta voit kuunnella viestin tarkemmin.

Duplon uusi ep The Duplo! Is Rock n Roll julkaistaan tänään, ja teoksen kylkiäisiksi tarjotaan Jansku-kappaleeseen tehty musiikkivideo. ”Jansku on omistettu Karkkiautomaatista ja Liekistä tutulle Janskulle eli Janne Kuuselalle. Kaikkihan tietävät Janskun olevan yksi maamme nerokkaimmista biisinkirjoittajista, ja The Duplo! -ukoilla on häntä ikävä. Uuden kellari-ep:n teon tiimellyksessä muistelimme Janskua lämmöllä, soittihan hän myös The Duplo! -yhtyeessä 1990-luvun loppupuolella ja Jansku bunkkailikin meidän Wallun kämpillä tovin. Terkkuja nerolle!” Aleksi Pahkala kirjoittaa tiedotteessa.

Uuden Duplo!-ep:n voit puolestaan kuunnella alempaa. Duplon voi nähdä keikalla The Superwood -festareilla lokakuussa, tästä tapahtumasta saa enemmän tietoa täältä.

Lisää luettavaa