Kun syntikkabändi esittää Nirvanaa – helsinkiläinen Rules esittelee albumiaan kiintoisalla coverilla

19.8.2020 11:46

Pintandewefallistakin tutun Iiti Yli-Harjan ja Sarra Keppolan muodostama Rules julkaisee esikoisalbuminsa 21. elokuuta. Ensi alkuun tuotokselta tarjoillaan Nirvana-coverbiisi, kun kaksikko laittoi Nevermind-klassikklevyltä löytyvän Lounge Act -kappaleen uuteen uskoon. Kuuntele uusi versio alempaa.

”Albumi herättää henkiin useita erilaisia maailmoja, kun lauluissa matkataan antiikin Kreikasta jäisen napapiirin kautta Pohjois-Englannin nummille”, yhtye kertoo tiedotteessa.

”Levyn kappaleet perustuvat kirjallisuudesta tuttuihin hahmoihin, tai yksi hahmo on kirjallisuuden sijaan Suspiria-elokuvasta. Mukana on myös herkullinen Nirvana-esitys. Toivottavasti nautitte biisien kuuntelemisesta yhtä paljon kuin me nautimme niiden tekemisestä!”

Mitä Lounge Actin videoon tulee, ohjaaja Anna-Mari Nousiainen kertoo Hailuodossa kuvatun teoksen kuvaavan himoa, pakkomielteitä ja itsetuhoa. ”Suuria tunteita, joita yritämme pitää pinnan alla. Se on oodi kivuliaalle olemassaololle: rakkaus satuttaa ja elämä on suloista tuskaa”, Nousiainen kirjoittaa.

Lisää luettavaa