”Kunnianosoitus rakkauslauluille, joille ihmiset luovat omat merkityksensä” – Lauantailekana Vesta: Vielä1

Vuoden viimeisen viikonloppurallin tarjoilee nuori laulaja-lauluntekijä, jolla on Soundin lukijoille myös toiveikkaita uudenvuoden terveisiä.
31.12.2016 11:42

Lauantailekat ovat meneviä ja tunnelmallisia kotimaisia ralleja. Ei raja-aitoja.

Vesta on folk-vaikutteisen urbaanin popin syvänteissä operoiva helsinkiläinen laulaja-lauluntekijä, jonka kolmas virallinen singlejulkaisu kantaa nimeä Vielä1. 22-vuotias artisti kertoo kappaleestaan seuraavaa:

Vielä1 on tarina lähtemisestä ja kunnianosoitus rakkauslauluille, joille ihmiset luovat omat merkityksensä. Yhdessä fiilisteltynä musiikki yhdistää, yksin kuunneltuna taas lähettää aikamatkalle muistoihin.

Uudenvuodenaaton Lauantailekana kajahtavan biisin ovat yhteistyössä Vestan kanssa tuottaneet Joonas Laaksoharju, Kasper Granroth ja taannoin Tarkkailuluokallamme itse sooloartistin ominaisuudessa kipaissut Elias Gould.

Lauantaileka Vesta: Vielä1

Soundin lukijoiden aattohumuun Vesta lähettää toivoa valavat terveisensä:

Vuoden 2016 maailma on ollut niin painava, että uusi vuosi saa mun puolesta tuoda mukanaan rohkeutta ja läjäpäin kosmisia voimia kaikkialle! Olkoon tän päivän juhla riemukas ja suuta kostuttava, toivotetaan tervetulleeksi turvallinen ja erityisen rohkea vuosi 2017.

Vielä1 ja muut vuoden viimeistä lauantaita vauhdittavat kappalekarkit viikoittain päivittyvältä Parasta juuri nyt -listaltamme:

Parasta juuri nyt myös YouTubessa.

Hyvää uuttavuotta!

Lisää luettavaa