Laulu syvistä vesistä ja kovasta maasta – ensinäytössä suomirock-yhtye Varjolan upouusi video

Varjolan uusi musiikkivideo ei syntynyt ihan käden käänteessä. Itse asiassa se jouduttiin kuvaamaan pariinkin otteeseen, ennen kuin valmista syntyi: ensimmäisistä sessioista tallentunut kuvasto ei syystä tai toisesta miellyttänyt muusikoita, joten koko homma hoidettiin vielä uudestaan kotoisemmassa ympäristössä.

”Video kuvattiin alun perin Porvoossa Magnusborgin teatterin tiloissa, mutta myöhemmin totesimme, ettemme olleet tyytyväisiä ottoihin. Niinpä päätimme kuvata sen kahdessa eri treenikämpässä Vantaalla uudestaan”, yhtye kertoo sähköpostitse.

Ja tässä se nyt sitten on, tuoreeseen Kova maa -singleen tehty video ensinäytössä Soundin sivuilla. Bändi itse vastaa tuotoksen ohjauksesta, ja kuvaksia hoitivat Niko Sihvonen ja Eerika Hietala. Tarkasta lopputulos ylempää!

Uuden ajan suomirockia esittävän Varjolan Facebook-kanava löytyy täältä. Kova maa antaa esimakua alkuvuonna julkaistavasta ep:stä. Yhtyeen nimetön esikoisalbumi julkaistiin viime vuonna, ja pian levyn jälkeen tuli julki myös Kääntöpuoli-niminen ep. Tiiviin julkaisutahdin bändi on kysymyksessä, siis.