Leveragelta toinen albumi tammikuussa

23.10.2007 16:03
Uudelle vuosituhannelle päivitettyä vanhan koulukunnan melodista heviä soittava Leverage julkaisi Tides-debyytin vuonna 2006. Albumi keräsi hyviä arvioita musiikkimediassa ja bändi tahkosi keikkoja ympäri Suomen.
Uudelle vuosituhannelle päivitettyä vanhan koulukunnan melodista heviä soittava Leverage julkaisi Tides-debyytin vuonna 2006. Albumi keräsi hyviä arvioita musiikkimediassa ja bändi tahkosi keikkoja ympäri Suomen. Debyytti julkaistiin kotimaan lisäksi myös Ruotsissa, Saksassa, Benelux-maissa sekä Kaukoidässä.

Leveragen toinen, vielä nimeämätön albumi julkaistaan tammikuussa 2008 ja tekijäryhmä on pysynyt muuttumattona. Biisien sävellyksistä vastaa edelleen pääosin kitaristi Tuomas Heikkinen. Toisena säveltäjänä toimii kitaristi Torsti Spoof, joka on toiminut myös miksaajana ja tuottajana.

Tuomas Heikkinen, joka on myös sanoittanut albumin kaikki kappaleet, kommentoi tulevaa levyä näin: ”Tiukempi, raskaampi, mutta myös tunteikkaampi. Melodista raskasta rokkia se on edelleen. Meininki on räyhäkkäämpi kuin Tidesilla. Tämä johtunee kaiketi siitä, että bändi on hitsautunut ja oma “staili” on kirkastunut.”

www.leverageband.com

Lisää luettavaa