Niina Klemetin johtaman Black Bubblesin videolla nähdään varsin kiihkeää parinmuodostusta

23.8.2019 09:28

Barbe-Q-Barbiesin rumpalin Niina Klemetin keulakuvittama The Black Bubbles sai uusimmalle julkaisulleen vieraita Virosta. Tallinnalaisyhtye Ziggy Wildin laulaja Laura Prits saapui avittamaan Klemettiä People Got Me on Fire -biisin lauluosuuksissa, ja yhteistyö toimi niin hyvin, että jo kertaalleen levytetty kappale äänitettiin uusiksi.

”Idea lähti liikkeelle siitä, kun Laura tuli vierailemaan biisille yhdellä viimekeväisellä keikalla On The Rocksissa. Tuli inspis pistää kappale ihan uudelle tasolle. Laura hyppäsi laivaan ja tuli äänittämään ja kuvaamaan osuutensa itse videoon”, Klemetti kertoo sähköpostitse.

Uusiokäsittelyn myötä valmistunut video saa nyt ensi-iltansa Soundin sivuilla, tarkasta lopputulos yläpuolelta. Kappaleessa soittavat myös Knucklebone Oscar Big Bandissa vaikuttava saksofonisti Johannes Salomaa sekä Kremlin-urkuri Olli Laamanen. Biisin on tuottanut, äänittänyt ja miksannut Dennis Reinholm. Kiihkeällä videolla esiintyy muun näyttelijäjoukon seassa muun muassa Baher of Finland -dokumentista tuttu Baher Alnaimi.

”Videon on kuvannut ja ohjannut yhteistyössä allekirjoittaneen kanssa Juha Hanhinen (John La Hanhi Productions). Olen täysin mykistynyt kaikkien mukana olleiden heittäytymiskyvyistä. Suuri kiitos siitä myös tätä kautta”, Klemetti sanoo.

The Black Bubblesin voi nähdä keikalla 28.8 Helsingin Bar Loosessa (mukana Noir Brigade ja Buenos Tiempos) sekä 29.8 saman kaupungin Konepaja Biergartenissa (mukana Knucklebone Oscar).

Lisää luettavaa