Artisti: Barbe-Q-Barbies

Ensinäyttö: Waltari päivitti vuoden 1994 biisinsä nykypäivään, Barbe-Q-Barbiesin Niki mukana

Wanha kunnon Waltari julkaisee 3rd Decade – The Anniversary Edition -juhla-albuminsa 26. marraskuuta. Levy on yhtyeen 30-vuotisjuhlakokoelma, mutta yhtä lailla se on uusi siivu Waltarin alati yllättävässä diskografiassa. Levyllä nimittäin Waltaria tulkitsevat Waltarin itsensä kanssa muun muassa Marko Hietala, Lordi, Korpiklaanin Jonne Järvelä, Jyrki69 sekä Barbe-Q-Barbiesin Niki. Viimeksi mainitun esittämä Misty Man on valikoitunut myös levyn ensimmäiseksi singleksi. Biisin video tulee nyt ensinäyttöön Soundissa, joten katso yläpuolelta, mitä siellä on tällä…

Barbe-Q-Barbiesin Niki esittelee herkemmän puolensa – ensinäytössä uuden projektin tunteikas video

”Herkkä” ei ole se yleisin adjektiivi, mitä Barbe-Q-Barbiesiin yhdistetään. Nyt räyhärockyhtyeen laulaja Niki Westerback esittelee maailmalle kuitenkin pehmeämmän puolen itsestään, kun Soundin sivuilla saa ensi-iltansa Niki’s Project -kokoonpanon uusi video. Katso lapsuuden maisemiin palaava We Were All Young yläpuolelta.

Niina Klemetin johtaman Black Bubblesin videolla nähdään varsin kiihkeää parinmuodostusta

Barbe-Q-Barbiesin rumpalin Niina Klemetin keulakuvittama The Black Bubbles sai uusimmalle julkaisulleen vieraita Virosta. Tallinnalaisyhtye Ziggy Wildin laulaja Laura Prits saapui avittamaan Klemettiä People Got Me on Fire -biisin lauluosuuksissa, ja yhteistyö toimi niin hyvin, että jo kertaalleen levytetty kappale äänitettiin uusiksi.

Barbe-Q-Barbies tuuttaa pihalle energisen musiikkivideon ja suuntaa kiertämään ulkomaita

Helsinkiläinen hard rock -pumppu Barbe-Q-Barbies valmistautuu neljännen albuminsa julkaisuun uudella Diz-Funk-tional-singlellä ja siihen tehdyllä, yläpuolella ensiesityksensä saavalla videolla.

Barbe-Q-Barbies solmi uuden levydiilin: ”Tarkoitus on lähteä valloittamaan Suomen ulkopuolisia markkinoita”

Hard rockin ilosanomaa julistava Barbe-Q-Barbies ilmoittaa solmineensa uuden levytyssopimuksen. Aikaisemmin kotimaiselle Sound of Finlandille kolme levyä tehnyt orkesteri siirtyy brittiläisen Dissonance Productionsin leipiin, ja uusi levy on tiedossa 10. toukokuuta. Dissonance tunnetaan parhaiten NWOBHM-pioneerien Diamond Headin ja Salemin kotina. Onneksi olkoon ja menestystä!