Paljon onnea, Remu Aaltonen! Tässä suomirockin päällikön merkkipäivän kunniaksi Hurriganes-kysely, josta vain vahvat selviävät

10.1.2017 15:48

Remu Aaltonen täyttää tänään 70 vuotta, minkä johdosta onnittelemme sydämellisesti Hurriganes-kingiä ja yleistä suomalaisen rockin pääjehua. Olkoon taipaleesi pitkä ja antoisa, ja onnea uuden levyn johdosta myös!

Päätimme kasata Remun juhlien kunniaksi Hurriganes-kyselyn, joka onkin pelottavin mahdollinen lajissaan: Hurriganes-sanoitusvisa!

Kuten yleisessä tiedossa on, Hurriganesin tekstit eivät ole niitä koventionaalisimpia mahdollisia ja aivan alkuperäisinä versioina ne olivat vielä erikoisempia. Cisse Häkkinen nimittäin kirjoitti Remulle sanoituslaput nk. foneettisina versioina, eli lapuissa luki, kuinka sanat tulee ääntää. Tällaiselta ohjeet näyttivät käytännössä.

Siispä muunsimme kymmenen Hurriganes-kappaleen sanoituksia tuollaisiksi Cisse-versioiksi ja lukijan tehtäväksi jää selvittää, mistä tekstipätkät ovat peräisin. Ei välttämättä kaikkein helpoin urakka! Ja siitä kokeilemaan:

Lisää luettavaa