Ihana, pelottava epävarmuus – Perjantaibiisinä Dino Mansik: Tämä tunne mistä tiedän onko totta

"Oon todella iloinen, onnellinenkin, että tämä musiikki näkee vihdoin päivänvalon."

Dino Mansik

Soundi.fi:n Perjantaibiisi-sarjassa nostetaan kerran viikossa esiin yksi ajankohtainen kotimainen kappale.

Kuten viime viikolla, myös tällä kierroksella esittelemme Perjantaibiisi-paikalla maamme musiikkikartalla täysin uuden tuttavuuden, tällä kertaa turkulais-helsinkiläisen dreampop-duon nimeltään Dino Mansik.

Tarttuvien koukkujen ja elokuvallisen tunnelmoinnin nimeen vannova yhtye on kypsynyt hiljalleen The Friend- ja Yournalist -taustoistaan tutun Mikko M. Koskisen ja Johanna Koskimon yhteisprojektina.

Tehdessäni musiikkia parhaat fiilikset saan, kun tajuan tehneeni jonkun jutun, josta tietää, että tää on nyt se. Fiilistä lisää, kun saa ainakin hetken fiilistellä ja myhäillä sitä, että kukaan muu ei tiedä tästä vielä. Oon todella iloinen, onnellinenkin, että tämä musiikki näkee vihdoin päivänvalon, Koskinen tuumaa.

Ohessa raikaavasta Dino Mansikin debyyttisinkusta mies kertoo näin:

Koen, että jokaisessa kappaleessa pitää olla jokin tunne, ajatus, joka vie eteenpäin. Tämä tunne mistä tiedän onko totta -biisissä kertoja tavallaan tutkii tuota tunnetta. Kyseessä on laulu siitä ihanasta epävarmuudesta, joka saa sinut lentämään taivaisiin, vaikka toisaalta vähän pelottaa, kun ei tiedä, miten päätyy takaisin maan pinnalle.

Perjantaibiisi Dino Mansik: Tämä tunne mistä tiedän onko totta (ohj. Ville Koivuranta)

Intensiivisimmin kieppuvat uutuuskipaleet tietystikin viikoittain päivittyvällä Parasta juuri nyt -soittarillamme: