Syvemmän ymmärryksen kynnyksellä – Perjantaibiisinä SUAD: The Call

"Kappaleessa eletään hetkessä, jossa muutoksen kutsu on voimistunut ja vahvasti läsnä."
6.10.2017 10:51

Soundi.fi:n Perjantaibiisi-sarjassa nostetaan kerran viikossa esiin yksi ajankohtainen kotimainen kappale.

Jo useamman vuoden ajan keikkailleen, tätä ennen kaksi biisimaistiaistakin julkaisseen laulaja-lauluntekijä SUAD:in kokonaan uusilla kappaleilla kyllästetty ensi-ep The Call ilmestyy tänään.

Aiemmin myös muun muassa yhdessä Uusi Fantasia -yhtyeen ja Jaakko Eino Kalevin kanssa työskennellyt artisti luonnehtii tuoretta äänitettään ja sen Perjantaibiisinämme pyörähtävää nimiraitaa seuraavasti:

– Ep:n kappaleissa yhtenä yhdistävänä tekijänä on syvemmän ja totuudenmukaisemman ymmärryksen kynnyksellä oleminen. The Call -kappaleessa eletään hetkessä, jossa muutoksen kutsu on voimistunut ja vahvasti läsnä.

Perjantaibiisi SUAD: The Call

Eilen SUAD nousi lavalle Tampereen O’Connel’sissa, jossa esiintyminen oli osa paraikaa käynnissä olevaa Lost In Music -festivaalia. Seuraavan kerran SUAD on mahdollista nähdä Helsingissä järjestettävillä Superwood-festareilla 20.10.

The Call -ep:n kokonaisuudessaan voit ottaa haltuun tästä:

SUAD:in jo aiemmin julkaisemat Caves And Blood Veins– ja Blue Sign -sinkut puolestaan kaappaat kuulosteluun täältä.

Uutuusrykäisyistä pontevimmat totutusti viikoittain päivittyvällä Parasta juuri nyt -soittarillamme, jossa tällä erää mukana myös esimerkiksi aivan tuliterää Santa Cruzia ja The Rasmusta:

Lisää luettavaa