Juicesta, Salama McQueenista ja raamatullisista tulvista laulava Spigu julkaisee kolmannen albumin – Kuuntele ennakkoon täältä!

"Kaiken kansan musiikkia, öisestä metsästä ja viemärien haisevista syvyyksistä."

Uusi vuosi, uudet levyt. Ensimmäisten joukoissa apajille ehtii Spigu-nimellä jo kolmannen albumin tehnyt Ville Linna. 12.1. ilmestyvä Spigu-albumi on nimeltään Kiehuvan järven maa, ja mielikuvitusta herättäviä ovat kappaleidenkin nimet. Nimibiisin ja jo aiemmin esitellyn Juicen elämää -kappaleen lisäksi levyltä löytyy muun muassa Salama McQueen, Pitkätukka ja Raamatulliset tulvat.

Mutta nyt ei tarvitse luottaa pelkän mielikuvituksen voimaan, sillä hieno levy soi ennakkosoitossa Soundin netissä tästä hetkestä alkaen. Tuostahan se yläpuolelta löytyy.

Ville Linnan lisäksi Spigu-yhtyeessä soittavat Tero Sundell (rummut), Kim Rantala (hammond), Erik Michelsen (basso) ja Miihkali Jaatinen (kitara).

Otetaan loppuun vielä harvinaisen vetävä sitaatti suoraan tiedotteesta. Jos tämä ei saa innostumaan levystä, niin en tiedä että mikä saa:

”Mies kävelee katua kitaralaukku kädessään, pitkä tukka hulmuten. Askeleet sulautuvat kevyesti asvalttiin, tuuli puhaltaa takin liepeet lentoon. Hän ei tööttää ränniin, ei puhu paskaa, ei oksenna päällesi. Hän laulaa kirkkaasta purosta ja kiehuvan järven maasta. Tämä on kaiken kansan musiikkia, öisestä metsästä ja viemärien haisevista syvyyksistä.”