Suuri Pariisin kevät -äänestys: Mitä kappaleita haluaisit kuulla Tavastialla? Kerro se bändille!

"Päättäkää viisaasti, päättäkää sydämellä", ohjeistaa Arto Tuunela.

Pariisin kevät päättää kesäkiertueensa kahteen konserttiin Helsingin Tavastialla 25.–26.8. Yhtye tarjoaa nyt kaikille kiinnostuneille mahdollisuuden rakentaa kaikkien aikojen keikkailta: yleisö saa valita, mitä kappaleita orkesteri esittää keikkaparin ensimmäisessä konsertissaan. Siispä mikäli bändillä on repertuaarissaan biisi, mitä et ole koskaan kuullut livenä mutta halu olisi kova, kerro se alla olevan lomakkeen avulla!

”Settilistan rakentaminen on hienovaraista puuhaa, jopa taidetta. Me ollaan usein ajauduttu kiristystä ja lahjontaa muistuttaviin tilanteisiin. Nyt on aika heittää pallo yleisölle, astumme palvelukseenne yhdeksi illaksi, päättäkää viisaasti, päättäkää sydämellä”, Arto Tuunela kirjoittaa.

”Joskus keikalla kysyn jengiltä, minkä ne haluais kuulla, mutta on vaikea saada selvää siitä metelistä, kun kaikki huutavat päällekäin omaa suosikkia. Nyt me annetaan teille, rakkaat tyypit, mahdollisuus kertoa oma toive ja tulla kuulemaan se perjantain keikalle. Lauantaina me päätetään setti ja lupaan sen olevan on niin taiten rakennettu, että sen kanssa on vaikea kilpailla. Se on meidän kesän kohokohta, päätösbileet, joissa päästetään pihalle kaikki festarikesän aikana syntyneet patoumat.”

Valise siis alta kolme biisiä, jotka haluaisit kuulla 25. elokuuta, ja eniten ääniä saaneet pyynnöt toteutetaan. Arvonnasta voi voittaa liput molemmille keikoille (plus kaverille kans) sekä yhtyeen tuoreen Kuume-albumin vinyyliversiona. Ja täältähän niitä biisejä voi kuunnella, jos haluaa virkistää muistia ennen valintojen tekemistä. Onnea matkaan!

ÄÄNESTYS ON PÄÄTTYNYT! LIPPU- JA LEVYPAKETIN VOITTAJIIN OLLAAN HENKILÖKOHTAISESTI YHTEYDESSÄ