Terapiaa kahden naislaulajan voimin! Perjantaibiisin tarjoilee uusi Sakara-bändi Ikinä

12.2.2016 10:00

Kuten eilen uutisoimme, on Sakara Recordsin kovalaatuinen talli kasvanut uudella bändillä. Tulokas tottelee nimeä Ikinä, ja nyt kahden naislaulajan voimin toimivalta viisikolta on ilmestynyt ensimmäinen Sakara-ajan biisi ja video Terapiaa. Ikinä on julkaissut kappaleen aiemmin omakustanteena.

Terapiaa on väkevä ja persoonallinen, metallisesti ja melodisesti eteenpäin ryskyvä rockbiisi, joten se saakoon kunnian olla tämän viikon Soundin Perjantaibiisi.

Toimiiko? Juuri tällä biisillä kouvolalaislähtöinen Ikinä teki lähtemättömän vaikutuksen Sakara-miehistöön ja levytyssopimus olikin sillä selvä.

”Tunnelataus oli niin vahva, että oli pakko soittaa tyypeille heti ja tarjota sopimusta.”

Olin Musiikki & Media -viikonlopun jälkeen hienoisessa darrassa, kun ajauduin tutustumaan Ikinän tuotantoon, muistelee Sakaran toimitusjohtaja ja Mokoman kitaristi Tuomo Saikkonen.

– En tiedä, oliko se krapulan vai bändin musiikillisten lahjojen ansiota, mutta Terapiaa veti herkäksi. Tunnelataus oli niin vahva, että oli pakko soittaa tyypeille heti ja tarjota sopimusta. Biisi oli niin kova, että päätimme julkaista sen sellaisenaan. Tästä on mahtava lähteä rakentamaan toivottavasti pitkää yhteistä taivalta.

Bändi pitää kuuntelu- ja palautesession tänään Periscopessa (käyttäjänimi @IKINÄ) klo 19.30 alkaen.

Ikinän muodostavat seuraavat henkilöt: Katariina Sorsa (laulu), Tuuli Paju (laulu), Santeri Paju (rummut), Samuli Suokas (kitara), Lauri Hämäläinen (basso).

Lisätietoja: facebook.com/Ikinaface

Terapiaa löytyy toki myös Soundin Parasta juuri nyt -soittolistalta:

Lisää luettavaa