”You can dance on my grave!” Ensiesityksessä ihmismieltä tutkaileva Lobster-single

https://youtu.be/Qr6zivAm9Zk

Perjantaina toisen pitkäsoittonsa Killing Silence julkaiseva, Seinäjoki–Pori-akselilla operoiva rockyhtye Lobster antaa jykevää näytettä tulevasta Because Of Me -singlen myötä. Yläpuolelta löytyvä kappale videoineen saa nyt ensiesityksensä Soundin netissä.

Video on kuvattu Seinäjoella, tuossa ”avaruuden pääkaupungissa”, sijaitsevan Jouppilanvuoren huipulla. Dramaattiset yömaisemat istuvat hyvin Lobsterin rennosti riffitellyn, melodisen hard rockin taustalle.

– Mun ystävällä on kaksisuuntainen mielialahäiriö ja muitakin juttuja, avaa Because Of Men tarinaa biisinkirjoittaja, bändin rumpali Takamäki.

– Se sanoi joskus, että ”voitte vaikka tanssia mun haudalla mut mä en välitä”. Aloin miettiä tekstiä siltä kannalta, että terveilläkin ihmisillä tunteet vaihtelee ilosta suruun koko ajan ja kaikki asiat eivät vaan onnistu, ”Because Of Me”. Ei pääse edes itseään karkuun.

Tulevaa albumia kuvailee laulaja Ana näin:

– Lobster on lisännyt mausteita luomurock-keitokseensa. Toinen vuosikerta julkaistaan ylpeänä. Makupalettia on lavennettu melodioilla, streetfood-rockilla ja lyyrisellä syvyydellä.

Lobster