Äänestä parasta Leevi And The Leavings -laulua ja kerro, mitä Gösta Sundqvistin taide merkitsee sinulle

Auta meitä löytämään se kaikkein paras Leevi-kappale ja jaa samalla Göstan musiikkiin liittyvä muistosi. Palkintoina kirjoja ja vinyyliä!
15.6.2017 09:04

60 vuotta sitten syntynyt ja vuonna 2003 menehtynyt Gösta Sundqvist teki Leevi And The Leavings -yhtyeensä kanssa valtavan määrän lauluja. Tarkalleen ottaen niitä julkaistiin 208 kappaletta.

Siitä joukosta löytyy kymmeniä koko kansan suosikkeja, jotka edelleen soivat niin radiossa, karaokessa kuin leirinuotioillakin. Vielä reilusti enemmän löytyy ihmisten henkilökohtaisia suosikkeja, hittien varjoon jääneita aarteita, jotka ovat soineet elämän tärkeässä hetkessä tai joiden teksti on koskettanut syvältä.

Haluamme nyt selvittää sen kaikkein parhaimman Leevi And The Leavings -kappaleen, ja siinä tarvitsemme kaikkien teidän apuanne. Muistin virkistykseksi kannattaa kääntyä vaikkapa Spotifyn puoleen, josta löytyy lähes koko tuotanto.

Alta löytyvällä lomakkeella voit antaa äänesi kolmelle mielestäsi parhaalle Leevi-kappaleelle.

Lisäksi voit halutessasi jakaa kanssamme jonkun Leevi And The Leavingsin musiikkiin liittyvän muiston tai kertoa, mitä Gösta Sundqvistin taide on sinulle merkinnyt. Pidätämme oikeuden julkaista äänestäjien muistoja Soundissa.

Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan:
2 kpl Leevi And The Leavings -vinyylipaketteja
(Suuteleminen kielletty, Mies joka toi rock’n’rollin Suomeen, Raha ja rakkaus, Kadonnut laakso. Julkaisija: Svart Records)
2 kpl
Gösta Sundqvist – Leevi And The Leavingsin dynamo -kirjaa. (Timo Kalevi Forss, Into Kustannus, ilmestyy elokuussa 2017)

ÄÄNESTYS ON PÄÄTTYNYT!
Tulokset julkaistaan elokuun Soundi-lehdessä, joka ilmestyy 25.8.

 

Lisää luettavaa