Artisti: Leevi And The Leavings

Suuri suomalainen sanoituskysely: testaa, erotatko Martti Syrjän Gösta Sundqvistista!

Tänään on 17. toukokuuta. Tiedätkös, mikä tuossa asiassa on huomionarvoista? No se tietty, että tällä päivämäärällä on syntynyt kaksi kovaa suomalaista rocklyyrikkoa: Martti Syrjä ja Gösta Sundqvist. Syrjä päästi ensimmäisen parkauksensa vuonna 1959 ja nyttemmin edesmennyt Gösta 1957. Onneksi olkoon Martille, ja kova ikävä on Göstaa!

Olipa kerran Leevi and the Leavings – Göstan perintöä juhlitaan taas, mukana Kaarle Viikate

Iloisia uutisia Leevi and the Leavingsin ystäville! Gösta Sundqvistin muistoa ja musiikillista perintöä kunnioitetaan jälleen keikkarintamalla. Leavings-orkesteri on esiintynyt jo hyvän aikaa Itkisitkö onnesta?- ja Gösta in Memoriam -kiertueilla, ja nyt tiedotetaan uudesta rundista. Tällä kertaa turneen työnimenä on Olipa kerran Leevi and the Leavings.

Rin Tin Tin ruotsalaisittain – kuuntele hieman uudenlaisia tulkintoja Leevi & the Leavings -klassikoista

Kun justiinsa päästiin viettämästä ruotsalaisuuden päivää, on sopivaa, että suomalaisia populaarimusiikin helmiä tarjotaan vaihteeksi ruotsinkielisinä tulkintoina. Asialla on kokoonpano nimeltä Vasas flora och fauna, jonka tekemät Rin Tin Tin- ja Laura Jenna Ellinoora Alexandra Camilla Jurvanen -coverit saivat eilen ensi-iltansa toverilehtemme Rumban verkkosivuilla. Nyt biisit ovat esillä myös suoratoistopalveluissa, joten mikäli kappaleet ovat kuuntelematta,
korjaa asia alla olevan Spotify-soittimen avulla! Soundcloudistakin ne löytyvät, mikäli tarvis on.

Lisää Leeviä tamperelaisille: Itkisitkö onnesta? -illat saivat jatkoa, myös Paperi T sai lisäkeikan

Tamperelaiset people, huutoonne on vastattu. Sekä Leavings-orkesteri että Paperi T konsertoivat joulukuussa Olympiassa, ja molempien esiintyjien keikat myytiin nopeasti loppuun. Vaan ei hätää, kummatkin ovat nyt saaneet lisäkeikat samaan osoitteeseen.