Artisti: Leevi And The Leavings

Olipa kerran Leevi and the Leavings – Göstan perintöä juhlitaan taas, mukana Kaarle Viikate

Iloisia uutisia Leevi and the Leavingsin ystäville! Gösta Sundqvistin muistoa ja musiikillista perintöä kunnioitetaan jälleen keikkarintamalla. Leavings-orkesteri on esiintynyt jo hyvän aikaa Itkisitkö onnesta?- ja Gösta in Memoriam -kiertueilla, ja nyt tiedotetaan uudesta rundista. Tällä kertaa turneen työnimenä on Olipa kerran Leevi and the Leavings.

Rin Tin Tin ruotsalaisittain – kuuntele hieman uudenlaisia tulkintoja Leevi & the Leavings -klassikoista

Kun justiinsa päästiin viettämästä ruotsalaisuuden päivää, on sopivaa, että suomalaisia populaarimusiikin helmiä tarjotaan vaihteeksi ruotsinkielisinä tulkintoina. Asialla on kokoonpano nimeltä Vasas flora och fauna, jonka tekemät Rin Tin Tin- ja Laura Jenna Ellinoora Alexandra Camilla Jurvanen -coverit saivat eilen ensi-iltansa toverilehtemme Rumban verkkosivuilla. Nyt biisit ovat esillä myös suoratoistopalveluissa, joten mikäli kappaleet ovat kuuntelematta,
korjaa asia alla olevan Spotify-soittimen avulla! Soundcloudistakin ne löytyvät, mikäli tarvis on.

Lisää Leeviä tamperelaisille: Itkisitkö onnesta? -illat saivat jatkoa, myös Paperi T sai lisäkeikan

Tamperelaiset people, huutoonne on vastattu. Sekä Leavings-orkesteri että Paperi T konsertoivat joulukuussa Olympiassa, ja molempien esiintyjien keikat myytiin nopeasti loppuun. Vaan ei hätää, kummatkin ovat nyt saaneet lisäkeikat samaan osoitteeseen.

”Pelotti ja ajattelin, että mihin oon oikein ryhtynyt” – Jouni Hynynen ja Jarkko Martikainen kertovat Gösta-kiertueen tunnelmista

Eilen tiedotettiin, että Gösta Sundqvistin uraa kunnioittava konserttikiertue saa jatkoa. Kiertueella Jouni Hynynen, Jarkko Martikainen ja Siiri Nordin toimivat solisteina Leavings-yhtyeen keulilla, ja esityslistalla on tietysti Leevi and the Leavingsin tuotantoa.

Kiinnostaisiko kuulla näin MM-kisojen aikaan, miten Gösta Sundqvist selostaa futismatsia?

Tässäpä ilahduttava yllätys Yleltä! Yleisradio tuo torstaina yleisön kuultavaksi todellisen helmen kaukaa menneisyydestä, tarkemmin ottaen keväältä 1990, kun Leevi and the Leavings -johtaja Gösta Sundqvist päästettiin urheiluselostajan tehtäviin.

Gösta Sundqvist forever! Leevi and the Leavingsin uraa muistellaan ensi vuonna Gösta in Memoriam -kiertueella

Hyviä uutisia Leevi and the Leavingsin ystäville (eli käytännössä koko Suomen kansalle): vanhojen aikojen Leevi-yhtyeessä soittaneet Risto Paananen (basso ja taustalaulu), Juha Karastie (mandoliini, kitara ja taustalaulu) ja Niklas Nylund (rummut) lähtevät tien päälle juhlistamaan Gösta Sundqvistin muistoa. Lauantaina 10.2.2018 Seinäjoen Rytmikorjaamolta käynnistyvällä Gösta in Memoriam -kiertueella soitetaan Leevi and the Leavingsin rakastetuimpia kappaleita vaihtuvien solistien tulkitsemina.