Listat! Ne tulevat! Ja niitä on niin paljon!!

Vuoden 2009 loppu lähestyy ja sitä mukaa myös uuden vuosituhannen ensimmäisen vuosikymmenen loppu. Se tarkoittaa, että vuoden lopun listoja on varmasti tiedossa noin viidestä kymmeneen kertaa enemmän kuin vuoden 2008 lopussa. Sanaa ’loppu’ tullaan myös käyttämään aivan törkeän paljon liikaa…

Asiasta kannattaa olla tietoinen ja siihen varautunut esimerkiksi uusimmalla verenpainelääkityksen tai koettamalla muuten vähentää tyhmien, verenpainetta nostavien juttujan läsnäoloa elämässä. Itse taidan esimerkiks pistää Pressiklubin katsomisen tauolle siltä varalta, että siellä on Aamulehden reporttereita tuulettamassa ikeniään. Hesarin keskustelupalsta saa jäädä myös, oli uutisaihe mikä tahansa. Ainahan kaikki, haikalojen ihmislihan makua kohtaan tuntemaa antipatiaa myöten, on feministien tai vihervasemmistolaisten syytä kyseisellä suomi24.fistä selkeästi kyberkloonatulla sosiaalisen kanssakäymisen kanavalla.

Jokainen kuitenkin selviää tästä koettelemuksesta omalla tavallaan ja omilla tabuillaan.

Suurinta osaa maailman ihmisistä ei tietenkään kiinnosta pätkääkään ja hyvä niin, mutta niitä joita kiinnostaa voisin kiusata nyt ensimmäisellä puukorvaisella väärien valintojen kavalkadilla. Tuo musalehdistä brittiläisin tarjoaa vuosikymmenen top satasen, täynnä "suuruuksia" kuten MGMT ja Interpol:

http://www.nme.com/list/albums-of-the-decade/158049/page/1