AKNESTIK: Tulevaisuus on myöhemmin

AKNESTIK
Tulevaisuus on myöhemmin
Poko

Nuo merten kiharapäät tulevat ensimmäisellä viiteen mieheen tekemällään albumilla. Laulaja-laulunkirjoittaja Jukka Takalo on sitten Jäänmurtajan vapautettu bassonsoitosta miehitystä lisäämällä, millä ratkaisulla Aknestikin popin pohjaa on tiivistetty entisestään. Tulevaisuus on myöhemmin -albumilla soittaa yksi luotettavimmista poppikoneistamme, jonka kertosäkeet iskevät parhaimmillaan kuin Abbasta Texasin Summer Sonin kautta koukkaamalla.
Jämerä avausraita moninkertaistaa Eppu Normaalin jee jeet ja koneilla vahvistetut beatit kiidättävät hittiä hitin perään. Sytytysnestettä tuo vaihtelua raskaammalla rockillaan ja niinikään raskaspoljentoinen Paratiisin suo upottaa ja vetää väkisin uumeniinsa. Avaruuden aikataulut tiivistää hienoimmin Aknestikin pop-tajun. Patarumpuinen töminä tuo Niin kauan kuin on rakkautta -biisiin spectoriaanista suuruutta.
Tulevaisuus on myöhemmin ylläpitää tasapainon hyväksymällä elämän realiteetit ja jaksaen silti huokua positiivisuutta ja itsetuntoa kohottavaa optimismia. Aknestikin lauluissa ihminen asettuu oikeaan mittakaavaansa.