BARRY WHITE: Staying Power

BARRY WHITE
Staying Power
Private Music

Sensuellin lemmenmusiikin karhumainen ruhtinas palaa kuninkaallisen soul-sviittinsä luksusvuoteen pehmeästi sovitetuille jousipatjoille ja soundien silkkilakanoille täysissä rytmirakastajan voimissa ja muhkea hunajapurkki kainalossa. Barry White osoittautuu oivaltavasti nimetyllä Staying Power -albumilla maineensa mittaiseksi kestotyydyttäjäksi ja intiimitunnelmoitsijaksi. Simpsoneja ja Ally McBealia inspiroinut suurisydäminen maailmansyleilijä kuulostaa edelleen ainutlaatuiselta rajoittamattoman rakkauden ja eroottisen hellyyden airuelta.
White on paljon enemmän kuin viettelevästi murahteleva ja syvällä rintaäänellä vetoava naistenmies. Hän loihtii itse ympärilleen täydellisen sulavasti toimivat kiimamelodiat, kiihottavina suitsukkeina leijuvat viulusovitukset, taustalaulajattarien hyväilevät stemmat ja sydämenlyöntejä stimuloivat rumpuohjelmoinnit.
Suvereenien soul-sinfonioiden kokonaisuutta värittävät intohimoiset duetot Chaka Khanin ja Lisa Stansfieldin kanssa. War-hitti Low Rider ja Sly Stone -funkki Thank You Falettinme Be Mice Elf Agin on huolella hiottu Whiten kiireettömän tulkintavan mukaisiksi. Whiten aistikkkaasti sisustama lemmenpesä tarjoaa täyden palvelun. Kukin valitkoon vain oikean kumppanin mukaan muhinoimaan.