CHROME DIVISION: 3rd Round Knockout

CHROME DIVISION
3rd Round Knockout
Nuclear Blast

Dimmu Borgirissa maineen ja mammonan hankkineen Shagrathin tuomiopäivän rock´n´roll-pataljoona on ennättänyt kolmanteen albumiinsa. Miehekkään enteellisesti nimetyllä 3rd Round Knockoutilla Chrome Division jatkaa kulkuaan metallisen rockin kentällä, josta huokuu Motörheadia, AC/DC:ta, viinaa, naisia, uhkapeliä ja prätkiä. Perinteet ovat kunniassa, kuvasto kohdillaan ja se on hyvä se.

Uuden laulajan Shady Bluen lisäksi Chrome Divisionin äänimaisemaa uudistaa kumarrus southern rockin suuntaan. Jälkimmäisestä paras esimerkki on The Magic Manin blues, joka lienee albumin heikoin raita. Ei voi mitään, että syvän etelän punaniskat hallitsevat tämän osaston paremmin.

Muilta osin levy tarjoaa kelpoa ja loistavaa rockin räimettä, kuten avausraita Bulldogs Unleashed, Fight ja levyn päättävä Satisfy My Soul. Vähintään 666 kertaa coveroitu Ghost Riders In The Sky rullaa mukavasti ja vie kuulijan villin lännen saastaiseen saluunaan.

Kun aikaisemmat Chrome Divisionin levyt ovat saaneet tarttumaan viskiin, potkaisseet bileet käyntiin ja pikkuhiljaa unohtuneet taustamusiikiksi, niin 3rd Round Knockoutin kuuntelee vaivattomasti alusta loppuun Jack Daniels kourassa.