DRAIN: Freaks Of Nature

DRAIN
Freaks Of Nature
MVG

Drain teki debyyttinsä ilmestymisen jälkeen harvinaisen nopean ja tehokkaan katoamistempun. Ruotsalainen tyttökvartetti keikkaili ahkerasti ja pian he siirtyivät Amerikkaan, joten Eurooppa sai jäädä.
Debyyttiä Horror Wrestling verrattiin Alice In Chainsiin jopa kyllästymiseen asti. Tytöt eivät ole hylänneet tyyliään, joskin muutoksia on tapahtunut paljon. Rosoinen ja paksu kitaravalli on edelleen keskeisessä roolissa, mutta nyt koneita käytetään rohkeammin, ja kappaleisiin on löytynyt syvyyttä. Black Sabbathin Toni Iommikin on antanut neideille apua, ja mikä ettei. Seurusteleehan mies nykyään Drainin kitaristin Flavian kanssa.
Drain on valinnut levylleen osuvan nimen, sillä jenkkilässä kummastellaan vieläkin, miten tytöt voivat soittaa rockia. Onpa joskus tyttöjen mennessä radiohaastatteluihin ihmetelty, miksi Drain raahaa tyttöystävänsäkin paikalle.
Debyytin kannessa ei ollut ollenkaan bändikuvia syystä, että ihmiset kiinnittäisivät huomiota vain musiikkiin. Uuden levyn kannessa Drain poseeraa edustavassa yhteiskuvassa. Kyllä sitä kelpaa katsella.